"KOJI JE IGRAČ LAZETIĆ"? Direktor Milana pričao o pojačanju iz Zvezde

Novosti online

10. 02. 2022. u 13:58

INTERESOVANjE Milana za Marka Lazetića je iznenadilo sve, a odlazak mladog fudbalera Crvene zvezde na "San Siro" je bila prvorazredna senzacija.

КОЈИ ЈЕ ИГРАЧ ЛАЗЕТИЋ? Директор Милана причао о појачању из Звезде

Foto: Printskrin

Posle Dejana Savićevića još jedan momak iz crveno-belog dresa je uskočio u crno-crveni. A kakav je bio Dejo, pa nadimak "Genije", možda će to biti teret na leđima Lazetića, koji se, ruku na srce, nije dokazao ni u Zvezdi, a već je stigao u Seriju A.

I ne samo stigao, već i sedeo na klupi u velikom milanskom derbiju protiv Intera, a onda i na Kupu Italije protiv Rome. 

"Rosoneri" očigledno imaju velike planove sa Srbinom, ali ne žele da žure, što potvrđuju i reči direktora kluba Frederika Masare, koji je svestan da je potrebno vreme.

- Koji je igrač Lazetić? On je mlad dečko sa jakim potencijalom i imamo mnogo vere u njega. Ipak, moramo da budemo svesni da je to momak koji mora da se prilagodi drugačijem šampionatu, tako da ne smemo da povećavamo pritisak - počeo je Masara na jednoj italijanskoj TV stanici uoči meča Milana i Lacija.

U Milanu smatraju da Zvezdin đak nema potrebnu kondiciju da zaigra prve minute u dresu Milana.

- Očekivanja od Lazetića su prevelika. Ima svoje kvalitete i uvereni smo da će moći da da svoj doprinos, ali su potrebni strpljenje i mir. Trenira, ali sa druge strane treba imati na umu i da je došao iz pauze u prvenstvu, tako da mora prvo da podigne kondiciju. Biće vremena i prostora i za njega - rekao je Masara.

BONUS VIDEO: ČEKA NAS PAKLENI FEBRUAR: Trener Partizana Stanojević o nastavku sezone

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda