VLAHOVIĆ NA UDARU ITALIJANA: Srbin prekršio pravila po dolasku u Torino

Novosti online

10. 02. 2022. u 09:24

ITALIJANSKI mediji i dalje pričaju o Dušanu Vlahoviću. Oni sada navode da je Srbin prekršio pravila prilikom dolaska u Torino.

ВЛАХОВИЋ НА УДАРУ ИТАЛИЈАНА: Србин прекршио правила по доласку у Торино

Tanjug/AP

Sjajni napadač je na najbolji mogući način debitovao za "staru damu" - postigao je gol posle 13 minuta, ali Italijani tvrde da nije poštovao kovid protokol.

Naime, Vlahović je pre dolaska u Torino bio pozitivan na koronu. On nije imao simptome, a treba reći i da je primio sve tri doze vakcine. Ovaj 22-godišnjak iz Beograda je testiran negativno pre nego što je došao na potpis ugovora. Ipak, tamošnji mediji smatraju da je prekršio pravila i da je trebalo još da ostane u izolaciji.

- Sektor koji je zadužen za prevenciju korona virusa u Toskani je napravio izveštaj i podneo ga zvaničnim organima zbog nedozvoljenog putovanja u slučajevima zaraze virusom. Sve to je predato organima koji su za to zaduženi - rekao je Simone Becini, komesar za zdravlje u regiji Toskana.

Čuveni "Korijere delo Sport" je preneo ove vest. No, ovaj list se ograđuje od svega, jer, kako ističe, "nije jasno da li je Srbin ispunio sva pravila pre odlaska u Torino".

- Putem medija smo saznali da je Vlahović otišao u Torino u momentima kada je trebalo da bude u izolaciji zbog pozitivnog testa. Proverili smo da li je podnet bilo kakav zahtev da dobije dozvolu za to zbog transfera, ali nismo to našli u našem centru u Toskani. Međutim, moram da naglasim da su ovo pitanja vezana za zdravstvene informacije osobe i za rad pravosudnih organa, tako da je neophodno da poštujemo privatnost. Organi koji su za to zaduženi će ispitati slučaj i utvrdiće činjenično stanje - poručio je Becini.

Podsetimo, Vlahović je trenutno na čelu liste strelaca u Seriji A sa 18 pogodaka, koliko je postigao i Ćiro Imobile.

BONUS VIDEO: VLAHOVIĆ NOVI REKORDER: Pet najvećih transfera srpskih fudbalera

 

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)