KONAČNO JE STIGAO: Crvena zvezda dovela čudo od deteta (VIDEO)

Č. V.

02. 02. 2022. u 17:48

DUGO najavljivani transfer je zvanično završen. Zvezda je uspela da dovede talentovanog krilnog napadača.

КОНАЧНО ЈЕ СТИГАО: Црвена звезда довела чудо од детета (ВИДЕО)

FOTO: FK Crvena zvezda

Novi fudbaler šampiona Srbije postao je mladi Nemanja Motika koji je u redove crveno-belih stigao iz minhenskog Bajerna.

Ovaj 18-godišnjak je potpisao ugovor na četiri godine. On je zadužio dres sa brojem 17 i naglasio da mu je velika čast i zadovoljstvo što će zaigrati na Marakani.

- Veoma sam srećan što sam ovde. Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam dobio priliku da budem igrač Crvene zvezde. Kada sam dobio poziv, nisam puno razmišljao i odlučio sam da prihvatim. Brat Nikola je već ovde i od njega sam čuo samo lepe stvari. Naravno da sam pratio Zvezdu i ranije, tako da znam dosta o klubu i istoriji. Za mene je Crvena zvezda najveći klub i zaista nisam imao dilemu - rekao je Motika.

Pre mladog krilnog napadača broj 17 u Zvezdi je nosio Marko Marin.

- Razgovarao sam i sa njim pre dolaska u Zvezdu. Rekao mi je da budem opušten i da se trudim, te da će se to sve isplatiti.

Za kraj je istakao da jedva čeka da debituje i da se upozna sa trenerom Dejanom Stankovićem.

- Razgovarali smo pre mog dolaska. Mister je veliko ime u evropskom fudbalu i svi znaju za njega. Daću sve od sebe da opravdam očekivanja i postignem što više golova i zabeležim mnogo asistencija. Jedva čekam da se nađem na terenu - zaključio je Motika.

Momak rođen 20. marta 2003. godine je za drugi tim Bajerna na 24 utakmice postigao čak 15  golova uz osam asistencija u četvrtoj ligi Nemačke.

BONUS VIDEO: Pogodak Crvene zvezde za izjednačenje protiv LASK-a

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave