"IGNORIŠU SE NAŠI DOKAZI": Proleter se žalio FSS-u zbog oduzimanja bodova

Novosti online

31. 01. 2022. u 10:04

ČELNICI Proletera žalili su se Komisiji za žalbe FSS na odluku direktora takmičenja Zajednice klubova Superlige i Prve lige da im oduzmu tri boda iz meča sa Radničkim, koji su na terenu dobili sa 2:0.

ИГНОРИШУ СЕ НАШИ ДОКАЗИ: Пролетер се жалио ФСС-у због одузимања бодова

Foto: M.Vukadinović

Tada je Aleksandar Pivić utvrdio da sedmorica igrača novosadskog kluba nisu imali urednu lekarsku dokumentaciju i na osnovu toga meč registrovao 3:0 u korist Nišlija.

- Gruba povreda prava na pravično suđenje i povrede odredaba Pravilnika o fudbalskim takmičenjima FSS i Propozicija takmičenja Superlige Srbije trebalo bi da budu dovoljni da se odluka koja je doneta na nezakonit način ukine ili preinači.

Naša osnovna zamerka je nemogućnost da se izjasnimo o spornim lekarskim pregledima koji su doveli do odluke o oduzimanju bodova. Odgovorno tvrdimo da posedujemo sve dokaze o važećim lekarskim pregledima na dan odigravanja utakmice protiv Radničkog iz Niša. Ipak, i pored nekoliko pokušaja da direktoru takmičenja dostavimo dokaze, on je, ignorišući to, presudio u korist druge strane - ističe se u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

NA SAMO OKO 2 SATA LETA OD VAS: Nikad povoljnije letovanje na afričkom Mediteranu!