"JOŠ JEDAN MALI ČOVEK BEZ ČASTI I POŠTOVANJA": Navijači Fiorentine žestoko uradili po Vlahoviću

Novosti online

29. 01. 2022. u 21:00

NAVIJAČI Fiorentine nikako ne mogu da se pomire sa tim da je Dušan Vlahović napustio "violu". Oni ne prestaju da napadaju srpskog napadača, ali ni predsednika kluba Roka Komisa i direktora Džoa Baronea.

ЈОШ ЈЕДАН МАЛИ ЧОВЕК БЕЗ ЧАСТИ И ПОШТОВАЊА: Навијачи Фиорентине жестоко урадили по Влаховићу

Foto: EPA-EFE/ETTORE GRIFFONI

Pristalice tim iz Firence su se oglasili saopštenjem u kome su u kome su poručili upravi da dogovara poslove sa najvećim zlom.

Opšte je poznato da ultrasi ne podnose Juventus i ne praštaju Vlahoviću što je izabrao baš "staru damu" za nastavak karijere.

- Kao i obično, još jedan mali čovek bez m**a, bez časti i bez poštovanja ide u klub bez identiteta i osećaja pripadnosti - napisali su navijači Fiorentine.

Potom su krenuli sa žestokim napadom na Komisa i Baronea koji su prošli mnogo gore od srpskog navijača.

- Još jedni vlasnici koji posle priče o ljubavi prema "violi" rade isto ono što su radili njihovi prethodnici: prodaju naše najbolje igrače najvećim rivalima. Više nas ništa ne iznenađuje i nećemo se potresti što smo izgubili jednog pajaca.

Navijači su ispred stadiona nosili figure Džokera, dobro poznatog negativca iz Betmena i tako su predstavili upravu kluba, a posebne reči bile su upućene prvom čoveku kluba.

- Dragi predsedniče, šta su Vam rekli da vas ubede da to uradtie? Vas, koji ste detetu u bolnici rekli da više nikada nećete prodati igrača Juventusu. Čestitajte Baroneu, mora da je bio ubedljiv. Kako je moguće da ste pristali na posao sa zlom sa kojim ste se do juče borili? Mislili smo, sa ponosom, da je iza nas period prodaje za profit onima koje nećemo ni imenovati. Grad vas je potpuno prihvatio, ali sada se oseća napušteno i izdano - navodi se u saopštenju. 

Podsetimo, Vlahović je ove sezone u dresu Fiorentine postigao 17 golova i to ga zajedno sa Ćirom Imobileom čini prvim strelcem lige.

Reprezentativac Srbije će se sada boriti da daje golove za Juventus, a navijači "viole" sa tim ne mogu da se pomire.

BONUS VIDEO: VLAHOVIĆ NOVI REKORDER: Pet najvećih transfera srpskih fudbalera

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!