MOZZART DAJE NAJVEĆE KVOTE NA SVETU: Kolumbija 1,75, Venecuela 1,85, Valjadolid 1,70!

Promo

28. 01. 2022. u 13:00

NIGDE nećete naći veće

MOZZART ДАЈЕ НАЈВЕЋЕ КВОТЕ НА СВЕТУ: Колумбија 1,75, Венецуела 1,85, Ваљадолид 1,70!

FOTO: EPA

Raznovrstan fudbalski program ovog petka stavio je bukmejkere Mozzarta na slatku muku. Oni su kladioce nagradili sa sjajnim kvotama za mečeve u sklopu južnoameričkih kvalifikacija za Mundijal i španske Segunde. Na meniju su se našla tri meča na kojima će u svakom trenutku koeficijent da bude najveći na svetu.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu...

KOLUMBIJA - PERU (PETAK, 22.00), KEC 1,75

Reprezentacija Kolumbije je nestabilna, ali sasvim dostojna da se plasira na Svetsko prvenstvo. Izabranici Rejnalda Ruede trenutno su petoplasirani na tabeli. Ipak, jedna greška može veoma skupo da košta Kafeterose, pošto osmoplasirana Bolivija ima samo dva boda manje. U prošlom kolu Kolumbija je remizirala bez golova sa Paragvajem, ne uspevši da pobedi u petom meču kvalifikacija zaredom. Večeras Kolumbija dočekuje Peru, koji se takođe žestoko bori za ulaznicu za Mundijal i do sada je u tom pravcu imao izvesnih uspeha. Izabranici Rikarda Gareke imaju 17 bodova i šesti su na tabeli posle dve pobede zaredom u kvalifikacijama.

FOTO: EPA

VENECUELA - BOLIVIJA (PETAK, 23.00), KEC 1,85

Reprezentacija Venecuele ostvarila je najslabiji učinak u borbama za Svetsko prvenstvo i nema skoro nikakve šanse da tamo stigne. Sa sedam bodova izabranici Hozea Pekermana su na poslednjem mestu na tabeli, sa šest bodova zaostatka za najbližim rivalom Paragvajem. Venecuela je u prošlom kolu izgubila od Perua (1:2) i tako pretrpela treći poraz u nizu i 11. u aktuelnim kvalifikacijama, a situaciju bi želela da popravi večeras protiv Bolivije. Selekcija Zelenih je bila otpisana, ali sada za razliku od aktuelnog rivala ima realne šanse za mesto na Mundijalu. Sa 15 bodova, Bolivijci su osmi na tabeli, dva boda iza zone baraža. Pošto je u prošlom kolu pobedila Urugvaj 3:0, Bolivija je ostvarila treću pobedu u poslednja četiri meča kvalifikacionog turnira.

------------------------------------------------

Odigraj tiket kao i svakog dana i osvoji Porše Makan

SVAKI TIKET JE ULAZNICA U ARENU

Mozzart Gladijator je takmičenje sa pravilima takvim da u njemu svi učestvuju. Visina uplate ne igra presudnu ulogu, kao ni to da li je tiket dobitan ili ne. Tvoje je samo da svakog dana odigraš tiket, jer je svaki ulaznica u arenu.

--------------------------------------------------

FOTO: EPA

VALjADOLID - HIHON (PETAK, 21.00), KEC 1,70

Valjadolid je u Primeri proveo više od 40 sezona i više od 30 puta startovao u drugoj ligi Španije, gde ove godine pokušava da se uključi u borbu za promociju. U 24 kola tekuće sezone Segunde, Valjadolid je zabeležio 13 pobeda i pet remija, i trenutno je trećeplasiran. Posle uspeha na utakmici sa Burgosom (1:0), belo-ljubičasti su igrali nerešeno sa Saragosom (0:0), a večeras dočekuju Hihon. Sporting se prošle sezone zaustavio na sedmoj poziciji, koja mu je ove godine veoma daleko. U poslednja tri kola Hihon je remizirao sa Lugom (1:1), Malagom (2:2) i pobedio je Amorebijetu (2:1).

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)