ISPLIVAO SPISAK ŽELJA: Real Madrid pravi moćan tim, ako oni dođu vladaće godinama!

Novosti online

22. 01. 2022. u 11:18

REAL Madrid razmišlja o budućnosti. "Marka" je objavila listu igrača koji bi mogli da pojačaju "kraljevski klub", a nema sumnje da se radi o igračima svetle budućnosti.

ИСПЛИВАО СПИСАК ЖЕЉА: Реал Мадрид прави моћан тим, ако они дођу владаће годинама!

FOTO: AP

Vezni red je u fokusu. Na listi su Aurelien Čuameni iz Monaka. Momak kojeg je želeo i Juventus, ali nije imao para da ga plati.

Drugi vezista je Džad Belingem. Fudbaler Borusije iz Dortmunda. Navodno je za njega zainteresovan i Mančester junajted, a Španci tvrde da je zainteresovan za odlazak u Madrid.

Pominjao se Pogba, ali čini se da nije na meti Florentina Pereza, ali jeste Rajan Gravenberg, mladić iz Ajaksa. Zanimljiv je i Vesli Fofana, fudbaler Lestera.

Listu poznatih imena zatvara Florijan Virc koji nema još 19 godina, već igraa za Nemačku, a ovaj fudbaler Leverkuzena je najmlađi strelac ikada u Bundesligi. Engleski klubovi su pokušavali, ali navodno je Bajer tražio Aston Vili i Liverpulu oko 70 miliona evra. To Real neće sigurno platiti.

I na kraju, jedan golobradi tinejdžer, u pitanju je 15-godišnjak Endrik koji igra za Palmeiras.

Real je već stupio u pregovore, jasna je namera da ga "bukiraju" pre ostalih velikih klubova i tako izbegnu astronomske sume za par godina, ako bude nastavio da se razvija ovim tempom.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

MEĐUNARODNI DAN PLANINA: Ključna uloga krovova sveta