GOTOVO JE: Italijani objavili - Dušan Vlahović u dresu novog kluba (FOTO)

Novosti online

21. 01. 2022. u 11:35

DUŠAN Vlahović je eksplodirao na Apeninima! Srbin je glavna meta svih najvećih klubova širom Evrope.

ГОТОВО ЈЕ: Италијани објавили -  Душан Влаховић у дресу новог клуба (ФОТО)

Foto: EPA

Ostrvljani ne žale novac da uzmu napadača Fiorentine, koji bi ipak da ostane u Seriji A, ali sigurno da mu prija i ponuda sa Pirineja, mada ni Bajern ni PSŽ ne bi imali ništa protiv da Vlahović bude njihova devetka.

Ipak, mediji na Apeninima izgleda već znaju gde će Srbin. Čuveni italijanski list je Vlahovića stavio na naslovnu stranu uz montažu da je već u dresu Juventusa.

Kako se navodi, Juventus je krenuo u poslednji napad na Srbina, svestan da vreme ističe i da ima svega još 10 dana da pripremi ponudu koja će promeniti mišljenje tvrdoglavom predsedniku Fiorentine Roku Komisu, koji je do sada uporno odbijao ponude za Vlahovića.

Foto: Printskrin

 

Podsećanja radi, Fiorentina se očigledno pomirila sa odlaskom Vlahovića koji ne želi da produži ugovor i želi da ga naplati sada po što je većoj mogućoj ceni posle sjajne polusezone.

Arsenal je dugo bio najuporniji i nudio 60.000.000 evra plus Lukasa Toreiru čija je otkupna kaluzula 15.000.000 evra i Fiorentina bi ga rado zadržala posle aktuelne pozajmice. Teško da Viola može da dobije više od ovoga za igrača kojem je ostalo godinu i po dana ugovora. 

Ali izgleda da se Vlahoviću ne ide u Arsenal i da nije ubeđen u proces oporavka londonskog kluba. Iako mu je trener Mikel Arteta namenio centralnu ulogu u timu, deluje da su igrač i zastupnici više zagrejani za opciju prelaska u Juventus. 

Definitivno, Vlahović kao bivši igrač Partizana najviše voli crno-belu boju i ako je verovati Italijanima, pitanje je dana kada će Srbin stići u Torino.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

POLARNI MEDVEDI: Simboli Arktika i naše odgovornosti