Mozzart daje najveće kvote na svetu: Senegal 1,43, Maroko 1,80, Betis 1,55, Keln 1,95!

PROMO

18. 01. 2022. u 16:00

Nigde nećete naći veće

Mozzart  даје највеће квоте на свету: Сенегал 1,43, Мароко 1,80, Бетис 1,55, Келн 1,95!

Foto: EPA-EFE/Jesus Diges

Još jedan dobar dan za fudbalske fanatike. Ovog utorka imamo solidan broj zanimljivih utakmica, pa su bukmejkeri Mozzart bili na slatkoj muci prilikom izbora. Za danas su bili široke ruke kada su u pitanju četiri para u okviru Afričkog kupa nacija, Primere i Kupa Nemačke.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu

MALAVI - SENEGAL (UTORAK, 17.00), DVOJKA 1,43

Selekcija Malavija je izgledala veoma lepo u napadu u prošlom kolu protiv Zimbabvea, pokazala karakter i uspela da izvuče pobedu 2:1. Ovo je omogućilo Plamenovima da osvoje tri boda i ostanu u trci za mesto u završnici, a to će pokušati da ostvare u poslednjem duelu u Grupi B protiv Senegala. Lavovi iz Terange posle dva meča predvode Grupu B sa četiri boda, ali još nisu pokazali punu snagu u Kupu nacija, delujući veoma pragmatično i neprimetno u napadu. Momci Alijua Sisea su postigli samo jedan gol u dva kola i, sa takvim potencijalom ispred, izgledaju veoma neubedljivo u napadu. Senegal takođe može da završi na trećem mestu ukoliko izgubi i treba da bude oprezan.

GABON - MAROKO (UTORAK, 20.00), DVOJKA 1,80

Reprezentacija Gabona se dobro snalazi u grupnoj fazi na Afričkom kupu nacija, a čak i u nedostatku glavne udarne snage u napadu Pjer-Emerika Obamejanga izgleda pristojno. Posle dva kola, izabranici Patrisa Nevea sa četiri boda se nalaze na drugoj poziciji u Grupi C, ali još nisu rešili sve dileme oko plasmana u nokaut fazu, a u poslednjem meču su remizirali sa Ganom (1:1). Večeras Gabon igra sa Marokom, koji je već obezbedio plasman u osminu finala, ali može da izgubi prvo mesto u grupi ako izgubi od Gabona. Izabranici Vahida Halilhodžića su obe borbe dobili prilično ubedljivo, pošto su u poslednjem susretu savladali Komorska Ostrva 2:0.

------------------------------------------------

Odigraj tiket kao i svakog dana i osvoji Porše Makan

SVAKI TIKET JE ULAZNICA U ARENU

Mozzart Gladijator je takmičenje sa pravilima takvim da u njemu svi učestvuju. Visina uplate ne igra presudnu ulogu, kao ni to da li je tiket dobitan ili ne. Tvoje je samo da svakog dana odigraš tiket, jer je svaki ulaznica u arenu.

--------------------------------------------------

BETIS - ALAVES (UTORAK, 20.00), KEC 1,55

Kako sada stvari stoje, Betis igra sezonu iz snova. Prezimio je u Ligi Evrope, stigao je do četvrtfinala Kupa Španije, a u Primeri stvari se odvijaju veoma dobro. Zeleno-beli su u 20 kola zabeležili deset pobeda i četiri remija, i trenutno su trećeplasirani na tabeli. U poslednjoj utakmici Beti je odigrao nerešeno sa Rajo Valjekanom (1:1), a večeras će pokušati da se vrati na pobednički kurs protiv Alavesa. Tim iz Vitorije nije uspeo da startuje u dobrom svetlu u ligaškoj kampanji, ali mu je privremeni izlazak iz krize omogućio četiri pobede i pet nerešenih ishoda, i trenutno je 18. na tabeli. U poslednjih pet kola Alaves je remizirao tri puta - sa Hetafeom (1:1), Sosijedadom (1:1) i Bilbaom (0:0).

KELN - HAMBURGER (UTORAK, 18.30), KEC 1,95

Keln ima sjajnu sezonu. Ekipa Štefena Baumgarta trenutno je deveta na tabeli Bundeslige, i samo je dva boda daleko od zone evropskih pozicija. U prošlom meču Jarčevi su deklasirani kod kuće 0:4 od Bajerna, prekinuvši seriju od tri pobede u nizu. Danas igraju sa Hamburgerom za plasman u četvrtfinale DFB kupa, i spadaju u red favorita. HSV nije baš siguran u kampanji u Cvajti. Sastav Tima Valtera važio je za jednog od glavnih kandidata za promociju, ali ovaj status očigledno ne opravdava. Hamburger je trenutno peti na tabeli sa dva boda zaostatka za baražom. Pošto je u prošlom kolu sa Dinamom iz Drezdena odigrao nerešeno 1:1, HSV nije uspeo da dobije drugi meč zaredom.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOJER REKORDER: Golman Bajerna ušao u istoriju Lige šampiona