LUKAKU XXL POJAČANJE: Sveci spremili 90 miliona evra za Belgijanca

G. ČVOROVIĆ

10. 01. 2022. u 22:05

IAKO je "zlatni momak iz Bondija" i dalje član Pari Sen Žermena, pariski "sveci" su krenuli u potragu za eventualnom zamenom, u slučaju da se ostvare letošnje želje Kilijana Mbapea da napusti grad na Seni. A u najavi je prava bomba.

ЛУКАКУ XXL ПОЈАЧАЊЕ: Свеци спремили 90 милиона евра за Белгијанца

FOTO: AP

Od stalnog dopisnika iz Pariza

Naime, procurilo je da su čelnici pariskog kluba u pregovorima sa napadačem Čelsija Romeluom Lukakuom. U Parizu to zovu "iks-iks-el" pojačanjem. U pregovore se, navodno, lično uključio predsednik PSŽ Naser el Halaifi. Pominje se da je, čak, već utvrđena i cifra, od 90 miliona evra!

Sve je dobilo na dimenzijama, posle intervjua Lukakua u kome se žalio zbog malo vremena provedenog na terenu, i odluke trenera Tomasa Tuhela da ga posle toga udalji iz tima.

U Londonu su već duže vreme nezadovoljni izdanjima belgijskog internacionalca u koga su letos uložili 115 miliona. Lukaku je ostavio mogućnost da se vrati u Inter, ali se sada umešao i Pariz. Ako se tome pridoda i činjenica da je Tuhel nekada bio trener baš pariskih "svetaca", saga dobija zanimljive dimenzije.

Istovremeno, španski mediji uveliko najavljuju da je već gotova stvar prelazak Mbapea u Real, ovog leta, baš kada bi Lukaku mogao da se pridruži Mesiju i Nejmaru... 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024