"UVEK SAM ZA VARNICE U SVLAČIONICI": Dejan Stanković posle svađe sa Milanom Borjanom

Novosti online

31. 12. 2021. u 10:51

VRUĆE je bilo pred kraj godine na "Marakani". Kada je trebalo da se stavi tačka na više nego uspešnu godinu Crvene zvezde, puklo je u svlačionici šampiona Srbije.

УВЕК САМ ЗА ВАРНИЦЕ У СВЛАЧИОНИЦИ: Дејан Станковић после свађе са Миланом Борјаном

FOTO: M. Vukadinović

Naime, trener Dejan Stanković i kapiten crveno-belih sukobili su se posle utakmice u kojoj Zvezda nije pobedili Radnik iz Surudlice (1:1). 

Borjan je nekoliko dana kasnije dodatno uzburkao atmosferu, kada je rekao da želi ove zime da ode iz Zvezde, koja je ekspresno poručila da nema nameru da ga pusti.

Dejan Stanković nije želeo da priča konkrento o sukobu sa kapitenom, ali sudeći po izjavama u intervjuu za Telegraf jasno je da je prešao preko svega i nastavio dalje zbog Zvezde.

- I treba da budu varnice kada je jaka svlačionica. Ja sam uvek za to. Veliki klub, velika očekivanja, velike su i varnice. Te varnice treba uvek da ostanu u svlačionici. Meni se sviđa kada je reakcija, znači da nam je svima krivo. Ako ne uspemo da pobedimo, znači da nam je svima krivo. Bilo bi baš teško i ružno da se svi istuširamo, da svako ode kući kao da ništa nije bilo i da se pređe lagano preko nekog neuspeha i nepobeđene utakmice - kazao je Dejan Stankovič i dodao:

 - Jednostavno gde je jaka svlačionica, treba da budu i jake varnice, ali da ostanemo grupa kao što jesmo i da idemo napred, da se izvuku pouke, da se izvuku greške, da se ojača kao grupa, a mi smo to toliko puta i pokazali. Što se tiče toga, ja ne brinem nikako. Jaka je i dalje grupa, jaka je svlačionica i treba da bude tako.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna