KONTE BESAN: Sastanak oko rasporeda utakmica gubljenje vremena

Novosti online

24. 12. 2021. u 12:56

TRENER fudbalera Totenhema Antonio Konte rekao je danas da je sastanak sa rukovodstvom Premijer lige oko rasporeda utakmica bio "gubljenje vremena".

КОНТЕ БЕСАН: Састанак око распореда утакмица губљење времена

FOTO: AP

Premijer liga je u četvrtak po podne održala odvojene sastanke sa trenerima i igračima klubova, posle zabrinutosti zbog gustog rasporeda, pre svega tokom predstojećih praznika u Engleskoj, gde je zabeležen porast broja zaraženih omikron sojem korona virusa.

Upitan kako je prošao sastanak, Konte je izrazio nezadovoljstvo.

- Moram da budem iskren, to je bio sastanak na kome smo pokušali da razgovaramo, neki treneri su pokušali da pričaju i pitaju za rešenja. Ali, mislim da je sve bilo odlučeno. Mislim da smo juče naleteli na zid i zbog toga ne želim da ulazim u diskusiju - rekao je Konte, preneo je Skaj.

Upitan da li je to bilo gubljenje vremena, Konte je odgovorio: "Mislim da jeste".

- Kada imate zid ispred sebe, možete da pitate i govorite o čemu god želite, ali je odluka već doneta - naveo je italijanski trener.

Korona virusom su zaraženi brojni igrači i članovi ekipa, zbog čega je od 12. decembra odloženo 12 utakmica u Premijer ligi, pošto klubovi nisu mogli da obezbede potreban broj igrača.

Konte je rekao da su igrači, na koje nije mogao da računa prethodnih dana, sada sa ekipom i treniraju uoči utakmice sa Kristal Palasom, u subotu. Odsustvovaće samo Kristijan Romero i Rajan Sesenjon.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!