ARBOLEDA SVE DALJE OD ZVEZDE: Italijani žele Kolumbijca, Kolarov će mu biti saigrač?

Novosti online

23. 12. 2021. u 21:09

PO rečima generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića, fudbaler Šerifa Danilo Arboleda je označen kao jedan od igrača koji bi tokom zimskog prelaznog roka mogao da pojača crveno-bele. Kako stvari stoje male su šanse da do tog transfera dođe.

АРБОЛЕДА СВЕ ДАЉЕ ОД ЗВЕЗДЕ: Италијани желе Колумбијца, Коларов ће му бити саиграч?

Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Kolumbijski štoper odigrao je sjajnu polusezonu za šampiona Moldavije. Posebno je oduševio igrama u Ligi šampiona u kojoj je tim iz Tiraspolja zauzeo treće mesto sa sedam bodova i nastaviće takmičenje u Ligi Evrope.

Takve igre nisu prošle nezapaženo, pa su interesovanje za Arboledu pokazali Kaljari i Trabzon. Pominje se da ga žele i Kadiz, odnosno Monpelje. Ipak, najveće šanse da ga potpišu imaju italijanski i turski klub.

Veliko je pitanje ša je bolja opcija za ovog 26-godišnjeg štopera. U Seriji A bi ga čekala grčevita borba za opstanak pošto tim sa Sardinije zauzime pretposlednje 19. mesto na tabeli sa samo 10 bodova. Ipak, postoji i druga strana medalje, a to je igranje u jednoj o najjačih liga na svetu.

Danilo Arboleda i Aleksandar Katai/FOTO: M. Vukadinović

Ukoliko bi se desilo da pojača Trabzon tamo bi praktično stigao do titule, jer je ovaj klub lider Turskog prvenstva sa 45 bodova, čak devet više od drugoplasirane Konje.

Ako bi došao u Kaljari saigrač bi mogao da mu bude Aleksandar Kolarov koji je velika želja kluba sa "Sardenja Arene". Trener ove ekipe Valter Macari je dao zeleno svetlo da se krene u operaciju dovođenja Srbina koji bi svojim iskustvom bio od velike pomoći Kaljariju u borbi za opstanak u elitnom rangu italijanskog fudbala.

Kada se sve sagleda teško da Zvezda može da se takmiči sa ovim ekipama i privoli Arboledu da stigne u Beograd.

BONUS VIDEO: Dušan Tadić: Jedno od najdražih priznanja

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!