DOSTA JE! NE ŠALJITE SMS: Srbin je nedostupan, a zna se i do kada

Novosti online

23. 12. 2021. u 08:12

JEDAN Srbin je preuzeo palicu od drugoga. Mediji sa Apenina uvek u centru pažnje moraju da imaju nekog "orla".

ДОСТА ЈЕ! НЕ ШАЉИТЕ СМС: Србин је недоступан, а зна се и до када

Tanjug/AP

Ako nije Dušan Vlahović, onda je Luka Jović, ako nije napadač Real Madrida tu je Sergej Milinković-Savić.

Upravo ovaj poslednji je prethodnih dana oblačio dres Mančester junajteda, PSŽ-a i Juventusa, predsednik Lacija Klaudio Lolito i trener Mauricio Sari nisu zadovoljni ponašanjem Srbina...

Prema saznanjima Il Mesađera od pre par dana, srpski fudbaler je ranije napustio božićnu večeru Lacija, što je iskusni strateg okarakterisao kao drzak potez, te je sve izvesnije bilo da bi tokom zimske pauze mogao da napusti prestonicu Italije.

Međutim, sumirajući izjave kako Sarija, tako i Sergeja nakon jučerašnje pobede na gostovanju Veneciji, rastanak u januaru malo je verovatan. To uostalom tvrdi i dobro obavešteni transfer ekspert Fabricio Romano.

- Vidim da postoji dosta spekulacija i tračeva o meni, ali ne marim za to. Samo želim da Lacio pobeđuje - rekao je srpski internacionalac.

Sergej je u petom minutu nadoknade u gradu na vodi idealno proigrao Luisa Alberta pre nego što je ovaj zapečatio pobedu "nebeskoplavih". Tako je Srbin došao do šeste asistencije u sezoni, pored koje ima i pet pogodaka. Na poslednja četiri nastupa po dva puta je postizao i nameštao golove.

Nije ga Sari hvalio nakon pobede na severu Italije, ali nije propustio ni priliku da stane na put nagađanjima da između Sergeja i njega postoji zla krv.

- Imao sam samo jednu svađu sa Luisom Albertom i to pre četiri meseca. Pročitao sam jednu od najvećih izmišljotina u skorije vreme, a to je da sam u sukobu sa Milinković-Savićem - a zatim je nastavio nekadašnji trener Napolija, Juventusa i Čelsija: - Čini mi se da rastemo. Ova sezona je kompleksno putovanje, puno poteškoća. Svi pričaju o nama kao o timu koji se oslanja prevashodno na dribling, a mi smo drugi ili treći u prvenstvu u vertikalnom osvajanju terena - zaključio je Sari.

Svi su stavili jasno do znanja da do transfera srpskog fudbalera u januaru neće doći. 

To ne isključuje opciju da bi Sergej Milinković Savić mogao na leto da napusti rimske "orlove" i pojača neki od zainteresovanih klubova iz pet najjačih fudbalskih prvenstva Evrope.

A do leta 2022. godine je siguran stanovnik Rima.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri