BetOle Instagram – Nešto drugačije na digitalnom nebu Srbije – PRIDRUŽI SE I TI

Promo

16. 12. 2021. u 12:00

DA li možeš da navedeš koje sve kladionice svakog dana poklanjaju freebet bonuse i to bez ikakvih uslova?

БетОле Инстаграм – Нешто другачије на дигиталном небу Србије – ПРИДРУЖИ СЕ И ТИ

promo

Nijednu?!

To onda znači da ne pratiš BetOle Instagram stranicu!

Mislimo da je sada pravo vreme da ispraviš svoj „propust“ i pridružiš se najboljoj online zajednici, koju ne čine samo ljubitelji sportskog klađenja, već i svi sportski fanatici koji su željni originalnog i zanimljivog sportskog sadržaja.

Kako da znam da je baš BetOle pravi izbor?

Odgovor na ovo pitanje je više nego jednostavan. BetOle se vidno izdvaja od drugih.

BetOle kladionica je veoma brzo pronašla svoje mesto na kladioničarskom nebu Srbije i zahvaljujući svojim vernim i, pre svega, izuzetno zadovoljnim igračima se pozicionirala kao izuzetno pouzdana i sigurna online kompanija, uvek na usluzi svojim korisnicima.

Ono što BetOle izdvaja od drugih jeste neposredan odnos i prijateljski pristup prema svojim igračima, stvarajući tako odnos pun poverenja i međusobnog poštovanja. U BetOle-u svaki igrač je vredan i svakom se posvećuje posebna pažnja, bilo da je u pitanju komunikacija putem zvaničnog mejla, live chat-a ili društvenih mreža.

REGISTRACIJA je veoma jednostavna, a nakon uplate prvog depozita, automatski se dobija BONUS DOBRODOŠLICE, koji iznosi 100% od vrednosti uplaćenog depozita, a može biti i do 10.000 dinara.

To je način na koji BetOle online kladionica svakom svom igraču poručuje da je dobrodošao i zahvaljuje mu se što je postao deo ekipe.

Zbog čega je BetOle instragram najbolja sportska stranica?

Zato što nude nešto potpuno drugačije. Zato što postavljaju trendove i pomeraju granice.

Na BetOle instagramu igrači neće biti spamovani kladioničarskim ponudama, kvotama i promo materijalom. Moći će da vide ono najzanimljvije iz ponude, a ostatak je namenjen dobroj zabavi i nagrađivanju.

Cilj admin tima jeste da svojim pratiocima ponude najbolji sportski sadržaj sa fokusom na sportske zanimljivosti, ali i u brojne interaktivne igrice, pitalice i druge pogađalice koje svakog dana mogu doneti vredne freebet bonuse bez uslova.

Admini BetOle Instagram profila se trude da kreiraju prijatnu i veselu atmosferu i stvore kompaktnu zajednicu punu međusobnog poštovanja i poverenja. Odnos sa pratiocima i igračima je krajnje drugarski, a komunikacija se odvija gotovo 24 sata, što kroz komentare, što kroz privatne poruke.

Freebet bonusi na BetOle Instagramu – deli se i šakom i kapom

Više puta smo to ponovili, ali zaista je tako. Na BetOle Instagram stranici igrači SVAKODNEVNO imaju mogućnost da osvoje vredne freebet bonuse, BEZ USLOVA. Freebet-ovi i besplatni spinovi se mogu osvojiti putem kvizova, pitalica, igrica, ali i tipovanja na različite sportske događaje.

Ponedeljkom je na programu #WheelOfFame – igrica za koju se igrači kvalifikuju preko storija cele sedmice. Sredom je tu enigmatska igrica #GamingWednesday, a petkom #PrognozaPetkom sa nagradnim fondom od 10.000 rsd freebet-a, koji može biti i znatno veći ukoliko prethodne sedmice ne bude pogodaka.

Svakog četvrtka organizuje se i kazino freebet, a nagrada je 10 x 100 besplatnih spinova za slot igre na sajtu betole.com. Tu su i random bespatni spinovi, koji se svake sedmice nasumično dodeljuju vernim igračima.

Igrica koju pratioci takođe obožavaju je #BetOleLicitacija – koja može doneti i do 20.000 rsd fribeta, 400 poletanja ili 200 spinova. A oni verni, koji svakog meseca uplaćuju depozit na našem nalogu, posebno uživaju u pogodnostima i nagradama koje donosi #LoyalityClub.

Popularna akcija na BetOle instagram profilu jeste i #AdminNaDan, koja omogućava pratiocima da pošalju zanimljivu sportsku priču, a za svaki sakupljeni lajk autoru priče se uplaćuje po 10 rsd freebet-a! Na taj način pratioci mogu sakupiti i do 10.000 rsd freebet bonusa.

Osim toga, svaki značajan sportski događaj isprati se tipsterskim giveaway-em, gde najbolji prognozeri bivaju nagrađeni vrednim freebet dobicima. Igračima omiljeni dodatak u giveaway akcijama ovog tipa jeste i #BetOleFreebetBuilder, koji je tu da „nabilduje“ svaki fribet dobitak, tj. da ga umnoži sa relevantnom kvotom.

PRIDRUŽI SE I TI - Zaprati BetOle Instagram stranicu

Ne moraš nam verovati na reč – zaprati BetOle Instagram stranicu i sam se uveri.

Pridruži se ekipi najvećih ljubitelja sporta i najboljih kladioničara u zemlji.

Dobrodošao si!

Zašto ti igraš?

IGRAŠ DA DOBIJEŠ!


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)