REAL BESAN ZBOG ŽREBA LŠ: Sve je laž!

Novosti online

13. 12. 2021. u 18:20

ŽREB za osminu finala Lige šampiona koji je održan danas doneo je mnogo kontroverzi, a to se najmanje svidelo Real Madridu.

РЕАЛ БЕСАН ЗБОГ ЖРЕБА ЛШ: Све је лаж!

Foto: EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

"Kraljevići" imaju razloga za nezadovoljstvo, pošto su najpre za rivala dobili Benfiku, ali je nakon greške UEFA ponovljeno izvlačenje.

Madriđani su potom saznali da će morati da igraju sa PSŽ-om, što je ako ne najteži onda jedan od najtežih mogućih protivnika.

UEFA je za grešku (Mančester junajted izvučen da igra protiv Viljareala, a to nije bilo moguće jer su bili u istoj grupi) optužila softver. Ipak, iz redova "kraljevića" smatraju da je u pitanju ljudska greška.

- Laž je da je reč o softverskoj grešci. To je ljudska greška. Naš žreb s Benfikom je po svemu bio legalan - rekao je za "ESPN" izvor blizak Realu.

Razočaran je bio i legendarni Emilio Butragenjo.

- Bilo je iznenađujuće, žalosno i vrlo teško razumljivo. S obzirom na milione navijača koji su čekali žreb, kao i celi svet sporta - rekao je Butragenjo za "Marku".

Inače, Real je pre ponovljenog žreba tražio da njegov rival ostane Benfika, jer je taj par izvučen pre greške sa Junajtedom.

BONUS VIDEO: STARI ZNANCI: Partizan je prvi put protiv Sparte igrao pre 65 godina

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)