LEVA OSVETNIK! Poseban motiv protiv Barse: Raznelo me je to što nisam osvojio "Zlatnu loptu"

Đ. S.

08. 12. 2021. u 10:00

KATALONCI, čuvajte se, Leva je ljut!

ЛЕВА ОСВЕТНИК! Посебан мотив против Барсе: Разнело ме је то што нисам освојио Златну лопту

FOTO: AP/Tanjug

"Zlatna lopta" mu je, prema mišljenju brojnih stručnjaka i ljubitelja fudbala, oduzeta na "pravdi boga", dodeljena je Leu Mesiju rekordni, sedmi put i zbog toga bi najviše mogla da ispašta Barselona, bivši klub Argentinca. Jer ukoliko Španci žele da prođu u drugu fazu Lige šampiona, moraju večeras u poslednjem kolu da bace na kolena Bajern i Roberta Levandovskog (21.00), naravno, pod uslovom da Benfika savlada Dinamo iz Kijeva.


A to učiniti na "Alijanc areni", za ovakvu Barselonu koju nije preporodio ni dolazak Ćavija na klupu, deluje kao nemoguća misija, budući da je u prvom duelu ova dva sastava nemački tim glatko stigao do pobede (3:0).


- Bio sam jako tužan što nisam pobedio, nema razloga da to krijem. Bio sam tako blizu, takmičeći se sa Mesijem za trofej... To samo pokazuje koliki sam nivo dostigao. Cenim Mesija, sve što je ostvario u karijeri. Ali, raznelo me je to što nisam pobedio, drago mi je što te nedelje nisam igrao za Bajern - rekao je Levandovski za poljske medije i osvrnuo se na reči Mesija prilikom izbora laureata koje mu nisu pružile nikakvu utehu. - Njegove reči bi mi značile kada bih osećao da su iskrene, a ovako su prazne.

Lionel Mesi / FOTO: AP


Međutim, čak i da nije bilo čitave situacije sa nagradom "Frans fudbala", očekivati od zahuktalog Bajerna da povuče ručnu protiv Barselone, bilo bi kao nadati se da će kockar da svrati u kazino na kafu. A još kada njihov najbolji golgeter ima motiv više za osvetu, onda situacija za Katalonce deluje beznadežno kada je u pitanju odlazak u narednu rundu elitnog takmičenja.

BONUS VIDEO: Slobodni asovi - transferi ovih igrača bi od januara mogli da promene fudbal

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja