"DAJTE GA NA RTS!" Srbija oduševljena TV komentatorom iz Pirota (VIDEO)

D. N.

07. 12. 2021. u 16:58

TV komentatori su, neretko, i sami tema razgovora o sportskim događajima, a jedan naš je ovih dana izazvao veliko interesovanje javnosti.

ДАЈТЕ ГА НА РТС! Србија одушевљена ТВ коментатором из Пирота (ВИДЕО)

Foto Shutterstock

Nije ništa neobično da se ljubiteljima sporta rad određenog komentatora veoma sviđa, baš kao što ima onih koji "nekog ne podnose", smatrajući da bi i sami radili bolje taj posao. U zemlji u kojoj su donedavno mnogi smatrali da bi bili idealni selektor (pa sad malo ustuknili kada je Piksi na impresivan način odveo "orlove" na Mundijal), desilo se da se većina saglasila sa još jednim aspektom ovdašnjih sportskih zbivanja:


"Sportski komentator TV Pirot treba da dobije veću šansu".

Tako, sumirano, oprilike glasi stav onih koji su čuli kako pomenuti komentor, Borivoje Petrović, prati lokalne sportske događaje.


Povod za te reakcije je snimak koji je pred vama, a na kome se, pred meč pirotskih rukometašica, TV komentator... raspevao:

- Izbiva me adrenalin!, uzviknuo je on na kraju pevanja himne Srbije, a na oduševljenje mnogih koji su taj snimak delili ili videli na društvenim mrežama.


Borivoje Petrović, inače, vrlo temeljno radi svoj posao, o čemu svedoče brojni prilozi na TV Pirot, kojima gledaoce tog kanala podrobno izvesti o lokalnom sportu, bilo da se radi o nekom veoma popularnom ili nekom od "manjih", a i bilo da se radi o prvim timovima, ili podmlatku.


Sada je u prvom planu zbog ovog pevanja "Bože pravde" pred meč rukometašica, ali sve ono drugo što se u njegovim prilozima može videti, ne treba stavljati u stranu. Naprotiv. Tim pre što je temeljan rad lokalnih novinara, ukučujući i sportske (pa i one koji neobično vole da pevaju i koje "izbiva adrenalin"), važan.

BONUS VIDEO: Slobodni asovi - transferi ovih igrača bi od januara mogli da promene fudbal

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati