"MI SMO DVA SRBINA I NAVIJAMO ZA ZVEZDU": Mihajlović o bolesti, Morinju i Arnautoviću

Novosti online

30. 11. 2021. u 11:57

VANREDNO kolo Serije A donosi sudar između Bolonje i Rome, odnosno Siniše Mihajlovića i Žoze Morinja.

МИ СМО ДВА СРБИНА И НАВИЈАМО ЗА ЗВЕЗДУ: Михајловић о болести, Морињу и Арнаутовићу

FOTO: EPA

Dvojice stručnjaka čije neprijateljstvo se pretvorilo u veliko prijateljstvo. 

Srpski strateg govorio je na konferenciji za medije pred meč o očekivanjima, a posebno su interesantni bili njegovi odgovori vezani za portugalskog stručnjaka.

- Morinjo je sjajan trener i odlična osoba. Prijatelji smo, razgovaramo često i veoma sam srećan što ću ga videti na utakmici. Skoro uvek mi se sviđao, samo smo na početku imali razmiricu. Bio je uvek uz mene, čak i u momentima kada sam bio bolestan, nisam to zaboravio. Dolazimo iz zemalja u kojima lojalnost dominira karakterom ljudi, tako da imamo nešto zajedničko - rekao je Mihajlović.

A zbog čega je došlo do svađe na početku odnosa Miha - Morinjo?

- Sećam se da sam ga dobio sa Katanijom. Pa je posle rekao nešto protiv mene i ja sam rekao da ne mogu da pričam sa nekim ko nikada nije igrao fudbal na najvišem nivou. Na kraju smo to raščistili, ostali smo prijatelji. Kada sam postao deda napisao mi je da ne može da dočeka da se i njemu tako nešto dogodi. Rekao sam mu da uvek ima vremena da se postane deda.

Kada je Mihajlović bio raspoložen da govori o ličnim odnosima sa Morinjom, dobio je pitanje da nastavi u tom smeru i da prokomentariše odnos sa fudbalerom Bolonje Markom Arnautovićem.

- Mi smo dva Srbina, poštovanje kreće odatle. Obojica navijamo za Crvenu zvezdu. Srbi su inače bliski jedni sa drugima. On je lider, momci se osećaju snažnije kada je on na terenu. Treba reći da govori četiri ili pet jezika. Uvek ću očekivati mnogo od njega na terenu - rekao je srpski strateg.

Meč između Bolonje i Rome na programu je u sredu od 18 časova i 30 minuta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GRCI, BIVŠA BRAĆO, OVO VAM NEĆEMO OPROSTITI: Nemanja Matić besan zbog Kosova poslao brutalnu poruku lažnim prijateljima