MENIG, RIKARDO, PA PANTIĆ: Evo kako je Partizan protutnjao na Voždovcu (VIDEO)

Novosti online

28. 11. 2021. u 18:29

Fudbaleri Partizana pobedili su večeras Voždovac 3:0 (1:0) na gostovanju na stadionu na "krovu" u 18. kolu Superlige Srbije.

МЕНИГ, РИКАРДО, ПА ПАНТИЋ: Ево како је Партизан протутњао на Вождовцу (ВИДЕО)

Foto: M.Vukadinović

Domaćin je odolevao sve do 40. minuta, kada je posle greške Stefana Hajdina, Kvinsi Menig uspeo da zatrese mrežu i donese vođstvo crno-belima.

Već posle pet minuta igre u drugom poluvremenu, Partizan je povrećao na 2:0, kada se u strelce upisao Rikardo Gomeš.

A u 55. minutu Danilo Pantić postavio je konačanih 3:0.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

Darko Miličić je jedna od najzanimljivijih ličnosti u našoj košarci. Svrstavan svojevremeno među najveće talente na svetu, izabaran je čak kao drugi pik na NBA draftu, ispred mnogih potonjih zvezda. U NBA ligi, međutim, nije uspeo. U Americi mu se i danas mnogi podsmevaju zbog toga. Ali… Upravo je ekipa najvećeg američkog sportskog medija, ESPN-a, ne tako davno doputovala u Srbiju da sazna nešto više o našem nekadašnjem reprezentativcu. Ono što su otkrili – zaprepastilo ih je.

07. 05. 2023. u 19:16

Komentari (0)

KAKO DA ZAČINITE BRAK? Radmila je bračni terapeut i ove savete treba da poslušate (VIDEO)