STRAŠNO PONAŠANJE 15-GODIŠNJAKA: Sudiji slomio nos (VIDEO)

Novosti online

21. 11. 2021. u 22:53

JEZIVO ponašanje mladih sportista zgrozilo je mnoge.

СТРАШНО ПОНАШАЊЕ 15-ГОДИШЊАКА: Судији сломио нос (ВИДЕО)

Redit

Naime, u Slovačkoj je ovih dana izbio veliki skandal kada je otkriveno šta se desilo na jednom meču 15-godišnjaka.

U glavnim ulogama tog brutalnog filma, i to kao glavni negativci, našli su se dečaci koji igraju za FK Družstvenik iz Trhovišta. Oni su, nezadovoljni kako je 22-godišnji Petr Pavl delio pravdu, počeli da se po završetku meča raspravljaju sa sudijom, a onda su pribegli i nasilju.

Kako javlja slovački portal "Sportnet", 15-godišnji Adrijan Bogar je iznenadno, dok je stajao pored arbitra, pesnicom udario u lice delioca pravde.

Petr Pavl je šakama prekrio lice i krenuo ka svlačionici, a jasno se videlo da su mu prsti okrvavljeni.

Na tome se mladi igrači Družstvenika nisu zaustavili, već je Martin Bogar otišao i korak dalje, preteći sudiji "da će ga ubiti".

Arbitar je sve zapisao u zvaničnom izveštaju, a zbog ozbiljnosti situacije morao je da da i izjavu policiji. Nasilni Adrijan Bogar je, kako javlja pomenuti portal, po hitnom postupku dobio zabranu bavljenja fudbalom pet godina.

- Isprva sam bio stvarno šokiran, nisam razumeo šta se dešava. Hvala Bogu, nije mi se ništa ozbiljno desilo, samo polomljen nos i pocepana usna. Ubrzo mi je bilo bolje. Na kraju sam podneo krivičnu prijavu, jer sam znao da će me tokom sudijske karijere vređati, ali ne i da će se ovo desiti. Moram, ipak, da dodam da su se i trener domaće ekipe i njihov kapiten ponašali dostojanstveno. Oni su me i dopratili posle meča do prostorije za sudije, gde je potom došla i policija. Iskreno, da mi se ovo desilo pre pet godina, kada sam počeo da sudim, možda bih postupio drugačije (i napustio fudbal). Ali, sada sam nastavio dalje uzdignuta čela, sa nadom da se ovako nešto neće nikada više ponoviti, rekao je Petr Pavl.

BONUS VIDEO Novi navijački haos u Francuskoj

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024