DO 2025. ĆEMO BITI SVETSKI ILI EVROPSKI PRVACI! Najhrabrija izjava čoveka koji posle Piksija najbolje poznaje "orlove"

Novosti online

16. 11. 2021. u 11:26

VELjKO Paunović, menadžer engleskog drugoligaša Redinga i selektor zlatne omladinske reprezentacije Srbije 2015. na Novom Zelandu, presrećan je posle odlaska "orlova" na drugo uzastopno svetsko prvenstvo.

ДО 2025. ЋЕМО БИТИ СВЕТСКИ ИЛИ ЕВРОПСКИ ПРВАЦИ! Најхрабрија изјава човека који после Пиксија најбоље познаје орлове

Tanjug/AP

- Mnogo sam srećan zbog našeg naroda i reprezentacije. Bravo za momke, bravo za selektora! Navijali smo kod kuće i mnogo se obradovali Mitrovićevom pobedonosnom golu, kao i igri celog tima. Moja deca su nosila srpske dresove, navijali i radovali se kao ludi. Ovo je veliki uspeh za naš fudbal i zemlju. Ponosan sam što sam Srbin - rekao je Paunović u izjavi za "Sportski žurnal".

Paunović je te 2015. godine na Novom Zelandu među "orlićima" imao Predraga Rajkovića, Sergeja Milinković-Savića, Andriju Živkovića, Nemanju Matića, Marka Grujića, Nemanju Radonjića i Mihaila Ristića, dok je Luka Jović taj šampionat propustio iako je bio deo te selekcije.

- Ponosan sam na sve njih, zbog različitih okolnosti Radonjić, Jović i Lukić nisu putovali na Novi Zeland. Vlahović i Terzić su stasali u generaciji mog saradnika Marka Mitrovića, Aleksandar Mitrović u timu omladinaca, osvajača EP 2013. Posebno se radujem što konačno imamo generaciju veterana i iskusnih igrača, koji su prave vođe i primeri - Tadić, Stefan Mitrović, Kostić...

FOTO: EPA

 

- Piksi sve režirao, fudbalski je genije. Bio je moja inspiracija dok sam bio mlad igrač. Pohvale zaslužuje i njegov stručni štab, svi su moji veliki prijatelji - poručio je Paunović.

Na kraju je dao svoju hrabru prognozu koja će ozbiljno "odjeknuti".

- Do 2025. osvojićemo svetsko ili evropsko prvenstvo - zaključio je Paunović.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)