NE ŽELI U BEOGRAD: Čeferin otkazao posetu Zvezdi zbog incidenta protiv Midtjilanda?

Novosti online

13. 11. 2021. u 12:32

DOSTA pažnje privukao je duel Crvene zvezde i Midtjilanda, ali ne toliko zbog dobre igre. UEFA je kaznila Crvenu zvezdu igranjem pred praznim tribinama duel protiv Ludogoreca.

НЕ ЖЕЛИ У БЕОГРАД: Чеферин отказао посету Звезди због инцидента против Мидтјиланда?

Foto: N. Paraušić

Po pisanju “Informera” u poseti srpskom šampionu 25. novembra tokom utakmice sa Ludogorecom gost je trebalo da bude Aleksadnar Čeferin. 

Prvi čovek UEFA navodno je otkazao dolazak zbog incidenta nakon utakmice sa Dancima kada su navijači Crvene zvezde divljali, gađali su glavnog sudiju Tamaša Boganara, a pogodili pomoćnika Dejana Stankovića Federika Panončinija. 

Čeferin je trebalo da bude gost na poziv prijatelja Dejana Stankovića i Zvezdana Terzića, a trebalo je da prisustvuje meču sa Ludogorecom. 

– Čeferin poznaje mnogo ljudi iz Zvezde, pre svih trenera Dejana Stankovića i generalnog direktora Zvezdana Terzića. Slovenac često ide na međunarodne utakmice, ali nikad nije bio gost na nekom meču na “Marakani”. Sad je trebalo da dođe, odgleda utakmicu sa Ludogorecom, a onda i popriča sa upravom Zvezde o projektu rekonstrukcije stadiona. Projekat postoji, u Zvezdi već imaju ceo plan, ali želeli su da i Čeferin bude upućen u buduća dešavanja. Možda bi čak i UEFA pristala da da deo novca za finansiranje projekta – rekao je izvor “Informera” i dodao:

– Zvezdu čeka oštra kazna, a Čeferin je zaključio da ne bi bilo u redu da dođe bude gost kluba protiv kojeg je pokrenut disciplinski postupak zbog ozbiljnog prekršaja. Projekat rekonstrukcije “Marakane” biće mu predstavljen nekom drugom prilikom.

Crvena zvezda 25. novembra igra možda i odlučujući meč za proleće u Ligi Evrope protiv Ludogoreca. Pobeda bi širom otvorila vrata nokautfaze crveno-belima.

BONUS VIDEO 

 

PRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati