SVET GLEDA U NEVERICI: Kristijano Ronaldo stiže u Barselonu da je spase propasti?

Novosti online

10. 11. 2021. u 19:55

KRISTIJANO Ronaldo je ponovo u žiži javnosti.

СВЕТ ГЛЕДА У НЕВЕРИЦИ: Кристијано Роналдо стиже у Барселону да је спасе пропасти?

Tanjug/AP

Britanski mediji ovih dana javljaju da je portugalski as voljan da napusti Mančester junajted, u koji se vratio letos, a španski - da je moguće da pređe u Barselonu, koja se "raspada" posle odlaska Lionela Mesija u Pari Sen Žermen.

Zvuči neverovatno, imajući u vidu da je Ronaldo harao evropskim fudbalom u dresu najvećeg Barsinog rivala, madridskog Reala, ali...

Toni Freiša, koji je nedavno bio kandidat za predsednika Barselone, govorio je na tu temu tokom gostovanja na "La Porteriji".

Istakavši da će Junajed morati da obezbedi plasman u Ligu šampiona ne bi li 36-godišnjeg asa privoleo da ostane na "Old Trafordu", te da je u suprotnom transfer neminovan, on je upitan - da li je moguće da Kristijano Ronaldo dođe u Barselonu.

- Ako je ikada postojao trenutak za to fudbalsko ludilo, onda je on sada!, uveren je nesuđeni predsednik kluba sa stadiona "Nou kamp".

Ronaldo je karijeru počeo u lisabonskom Sportingu, potom od 2003. do 2009. igrao za Junajted, da bi potom usledio impresivni deo karijere u Realu.

Za Madriđane je odigrao 438 mečeva i dao čak 450 golova, osvojivši pritom čak četiri Lige šampiona, uz još 11 trofeja.

Do sada je Ronaldo igrao 34 puta protiv Barselone, ostvario je 10 pobeda (sve u dresu Reala), devet remija i doživeo 15 poraza (13 kao član Madriđana), a dao je 20 golova u tim mečevima i ostvario tri asistencije. Sa pravom.


BONUS VIDEO  Novak Đoković peva "Pukni zoro" - snimak o kome priča Srbija
 

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a