CENTARFOR FULAMA STIGAO DO 19. GOLA: Mitrović neće da stane

N.I.

04. 11. 2021. u 21:37

ALEKSANDAR Mitrović nema nameru da stane. Najbolji strelac engleskog Čempionšipa i reprezentacije Srbije se i juče, u vanrednom kolu upisao u strelce i svojim 19. golom u sezoni samo potvrdio dominaciju u ovom rangu takmičenja na Ostrvu.

ЦЕНТАРФОР ФУЛАМА СТИГАО ДО 19. ГОЛА: Митровић неће да стане

foto: AP

Mitrovićev Fulam je protutnjao "Ivud parkom" u Belkburnu i deklasirao domaćina čak sa 7:0. Najbolji strelac reprezentacije Srbije svih vremena se jednom upisao u strelce i bio asistent kod dva gola gostiju.

Učinkom od 19 golova Mitrović je učinio trostruku korist. Učvrstio se na vodećoj poziciji liste strelaca u Čempionšipu, pošto je iza njega i dalje Čileanac Ben Brereton iz Blekburna sa 12 pogodaka. Zatim, Fulam je i dalje na drugom mestu na tabeli sa 35 bodova posle 16 odigranih kola, dok je na prvom mestu i dalje Bornmut sa 37 bodova.

Trećeplasirani Vest Bromvič Albion ima 31 poen, a poznato je da prva dva tima na kraju sezone direktno u Premijerligu, pa je Fulam sa Mitrovićem trenutno u veoma dobrom položaju.

U subotu će Fulam na novo gostovanje, 20-plasiranom Piterborou. Odmah posle tog meča Mitrović dolazi u Beograd na okupljanje reprezentacije Srbije, koju 11. novembra čeka prijateljski meč u Beogradu sa Katarom, pa 14. novembra u Lisabonu protiv Portugalije odlučujući duel u kvalifikacijama za Mundijal 2022. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!