DELIJE GRME ZBOG OVE GREŠKE! Poledica brani Maslarevića: "Golmani su najpošteniji sportisti"

Novosti online

29. 10. 2021. u 11:34

FUDBALERI Partizana savladali su Metalac sa 3:1 i tako pobegli večitom rivalu na osam bodova prednosti, doduše, uz meč manje crveno-belih. Jedan od detalja sa utakmice koji je izazvao dosta burnih komentara navijača Zvezde je i kiks golmana Metalca pri rezultatu 1:1.

ДЕЛИЈЕ ГРМЕ ЗБОГ ОВЕ ГРЕШКЕ! Поледица брани Масларевића: Голмани су најпоштенији спортисти

FOTO: Jutjub printskrin

On je želeo da predribla Rikarda, međutim, lopta mu je izmakla, te je potom faulirao sjajnog golgetera, a glavni arbitar meča je pokazao prstom na belu tačku. Kasnije se ispostavilo da je upravo to bio trenutak koji je prelomio ovaj meč.

Navijači Crvene zvezde na društvenim mrežama burno su reagovali zbog nesmotrenog poteza Maslarevića, a mnogi misle kako je on to namerno uradio.

Povodom ovih optužbi na račun golmana Metalca oglasio se predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost Mirko Poledica.

– Vidim, mnogi su posumnjali u utakmicu Partizan – Metalac. Preko 30 godina sam u fudbalu i slobodno mogu da kažem da su golmani najpošteniji sportisti, od svih sportista. Za svakog sa kojim sam igrao mogu reći da je ljudina, tako da ko ne zna, golmani nikada ne nameštaju – napisao je Poledica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!