OPROSTILA MU PREVARU: Čuveni fudbalski par odustao od razvoda zbog jednog pisma

Novosti online

26. 10. 2021. u 17:07

ZOVU je "najopasnijom ženom u fudbalu", ali ona ovih dana, uplakana, prolazi kroz najburniji deo svog života. I, kako sama ističe, spremna je da opet bude srećna - sa čovekom od kog je htela da se razvede.

ОПРОСТИЛА МУ ПРЕВАРУ: Чувени фудбалски пар одустао од развода због једног писма

Instagram / mauroicardi

Vanda Nara, supruga italijanskog fudbalera Maura Ikardija, ima 34 godine i umalo da po drugi put prekine svoj brak.

Zapravo, već je sve bila dogovorila sa advokatima, svojim i muževljevim, a onda se desio neočekivani obrt:

Rešili su da, ipak, Maurovo neverstvo "zaborave", odnosno pređu preko njega i nastave zajednički život.

Podsetimo, ova argentinska medijska ličnost ujedno je i TV voditeljka, model, ali i fudbalski agent. Od 2014. je u braku sa Maurom Ikardijem, s kojim je u vezu uplovila dok je bila u braku sa reprezentativcem svoje zemlje Maksijem Lopezom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi)

Lopeza je varala iako je u braku s njim rodila tri sina, a onda je s Ikardijem dobila i dve ćerke. Suprugu je, ujedno, i fudbalski menadžer, a smatra se da je ona bila i ključna za napuštanje Intera i prelazak u moćni Pari Sen Žermen 2019, najpre na pozajmicu, a od sledeće godine i za "stalno".

Međutim, u oktobru je nešto puklo među njima.

- Kad k*** uništi porodicu, napisala je Vanda Nara na Instagramu, pa obrisala, preneo je tada "Korijere delo sport".

Taj italijanski list isticao je i da je "brak definitivno ugrožen" i da je "najopasnija žena fudbala" potom sa društvenim mreža obrisala sve zajedničke fotografije sa suprugom.

Nju na Instagramu prati preko osam miliona ljudi, a upravo je tamo napravila pometnju i sada. Ko zna koji put.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi)

Neretko ona objavljuje provokativne fotografije sa svojih kondicionih treninga, ali je ovih dana otišla korak dalje - upravo je tamo obavestila svet da se sa suprugom rastaje, a onda - da nema ništa od razvoda.

Sve to nakon što je "Korijere delo sport" javio da je Mauro Ikardi svoju suprugu prevario sa njihovom zajedničkom poznanicom.

U pitanju je 29-godišnja pevačica, glumica i model Marija Euđenija "Kina" Suarez, jedna od trenutno najpopularnijih medijskih ličnosti u Argentini.

Vanda je, međutim, prešla preko toga. Objasnila je sve sledećom porukom:

- Fotografije koje sam objavljivala prethodnih meseci pokazuju koliko smo srećni bili. Nakon svega što se desilo, bila sam vrlo povređena. Svakodnevno sam tražila razvod od Maura. Kada je shvatio da više nema nazad, rekao mi je da zaista ne možemo da nastavimo ovako, da moramo da zaustavimo taj bol i... otišli smo kod advokata. ZA dva dana, Mauro je prihvatio sve uslove i potpisali smo sporazum. Sledećeg dana mi je poslao pismo kao što mi niko nikada nije poslao: "Dao sam ti sve, imaš sve. Nadam se da si srećna, jer bi mene to usrećilo". Tada sam shvatila: iako imam sve što imam, nemam ništa ako nemam njega. Uverena sam da će nas ova loša situacija kroz koju prolazimo ojačati kao par, kao porodicu. Najvažnije je da smo oboje imali slobodu da završimo našu priču posle skoro osam godina, ali umornih duža od plakanja - slobodno smo izabrali jedno drugo, iznova. Volim te, Mauro Ikardi, zaključila je ona, uz zajedničku fotografiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi)

BONUS VIDEO Novi navijački haos u Francuskoj

 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!