TRENER FIORENTINE UZ VLAHOVIĆA: "Zanima me samo šta može da pruži na terenu"

Novosti online

16. 10. 2021. u 22:10

Trener Fiorentine Vinćenco Italijano veruje da će Dušan Vlahović nastaviti da pruža identične partije kao i do sada, bez obzira na sagu oko njegovog ugovora.

ТРЕНЕР ФИОРЕНТИНЕ УЗ ВЛАХОВИЋА: Занима ме само шта може да пружи на терену

Dušan Vlahović Foto AP

Tim iz Firence u ponedeljak igra u Veneciji. Potom 24. oktobra dočekuju Kaljari. Ostaje pitanje kako će srpskog asa dočekati navijači. 

- Dušan je opušten, vratio se zaista uzbuđen sa tri postignuta gola u pobedama sa reprezentacijom Srbije. Ne smemo dozvoliti da bilo šta utiče na nas. Bio sam jasan sa Dušanom. Ovo je između kluba i njega, mene zanima samo šta može da mi pruži na terenu. Vlahović ima iziuzetan motiv i glad za golovima, mogu samo da se nadam da će tako nastaviti, rekao je Italijano.

Vlahović je postigao četiri gola u Seriji A, a Fjorentina ukupno 10 u sedam odigranih kola. 

- S obzirom na broj šansi koje stvaramo, a posebno u prvim poluvremenenima protiv Napolija i Udinezea, trebalo je da budemo konkretniji. Venecija počinje da stiče samopouzdanje, da pripada ovom takmičenju, izgleda mnogo bolje u poslednje vreme i opasna je iz kontranapada. To je segment o kojem moramo da povedemo računa, dodao je Italijano.

Forentina je trenutno na šestom mestu na tabeli sa četiri pobede i tri poraza, dok je Venecija na 18. mestu sa pet osvojenih bodova.

BONUS VIDEO 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)