UHAPŠENA ZVEZDA PREMIJER LIGE Izveden s lisicama, a optužba - strašna (VIDEO)

Novosti online

07. 10. 2021. u 09:59

DO minule noći bio je jedan od najtraženijih fudbalera u Engleskoj, a sada je u zatvoru.

УХАПШЕНА ЗВЕЗДА ПРЕМИЈЕР ЛИГЕ Изведен с лисицама, а оптужба - страшна (ВИДЕО)

Tviter / JakeFrankGeorg1

Vezni fudbaler ove sezone senzacionalnog Brajtona Iv Bisuma uhapšen je u jednom noćnom klubu, sa prijateljem.


Snimak koji je brzo počeo da kruži društvenim mrežama prikazuje trenutak kada supertalentovanog reprezentativca Malija policajci, s lisicama na rukama, izvode iz tog objekta.

Bisuma, koji je sjajnim partijama pomogao Brajtonu da dogura do čak šestog mesta u Premijer ligi, sa samo dva boda zaostatka za liderom Čelsijem, uhapšen je, kako "Skaj sports" javlja, zbog seksualnog zlostavljanja.


Detalji optužnice nisu poznati javnosti u ovom trenutku, ali činjenica da je izveden iz prepunog noćnog kluba, zajedno sa jednim 40-godišnjakom, dovoljno svedoči o ozbiljnosti situacije.


Fudbalski klub Brajton se oglasio kratkim saopštenjem u kome se ne potvrđuje koji je igrač priveden, ali se navodi da je do hapšenja jednog člana prvog tima došlo, te da će rukovodeće strukture pomoći nadležnim organima u svemu što bude trebalo.
Iv Bisuma je rođen 30. avgusta u Obali Slonovače, ali je kao 13-godišnjak otišao da igra fudbal u Maliju, čiji je postao reprezentativac i za koji je dao tri gola na 19 dosadašnjih nastupa.

U Evropu je prešao 2016, kada je potpisao za Lil, a od 2018. godine je u sadašnjem klubu, koji je za njegov transfer platio 15 miliona funti, odnosno oko 18 miliona evra. Minulih nedelja dovođen je u vezu sa potencijalnim prelaskom u Liverpul, Mančester junajted i Arsenal.


BONUS VIDEO Novi navijački haos u Francuskoj
 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!