MBAPE I HAKIMI SNIMLJENI KAKO LEŽE NA PUMPI: Avionom nisu mogli zbog vremena, autobus se pokvario, pa su završili na benzinskoj pumpi

Novosti online

03. 10. 2021. u 13:50

PSŽ klub koji ne žali bogatstvo da dovede skupocene igrače. Novac im nikada nije problem, ali da sve ne može da se kupi istim osetile su bogate zvezde iz Pariza.

МБАПЕ И ХАКИМИ СНИМЉЕНИ КАКО ЛЕЖЕ НА ПУМПИ:  Авионом нису могли због времена, аутобус се покварио, па су завршили на бензинској пумпи

Foto: Printskrin Instagram/neymarjr

Naime, fudbalski klub iz prestonice Francuske nije mogao zbog loših vremenskih uslova da putuje avionom na gostovanje Renu.

Svi letovi iz Pariza su otkazani, pa su zbog toga morali da idu autobusom. Ni tu nije sve išlo po planu, pošto se autobus pokvario i Mesi, Nejmar, Mbape i drugovi su morali na duže vreme da stanu kod jedne benzinske pumpe. 

Oni su snimljeni kako ulaze u objekat, a onda su se Ašraf Hakimi i Kilijan Mbape seli na pod i slikali se pore rafova sa slatkišima i grickalicama. 

Svakako ne slika koja se očekuje od najbogatijeg kluba na svetu, ali okolnosti su nepredviđene. Pitanje je i kojim će se rezultatom meč završiti, s obzirom da je Ren uvek neugodan rival.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)