STANOJEVIĆ PRED NAPREDAK: "Prvo mesto na tabeli najveća motivacija"

Novosti online

02. 10. 2021. u 17:09

TRENER fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da tim maksimalno koncentrisano ide na gostovanje Napretku u Kruševcu.

СТАНОЈЕВИЋ ПРЕД НАПРЕДАК: Прво место на табели највећа мотивација

FOTO: M. Vukadinović

Crno-beli sutra od 16 sati u 12. kolu Superlige gostuju Napretku.

- Svima je jasno šta nam znači svaka utakmica u prvenstvu, pa tako i ova sa Napretkom pred pauzu. Dočekujemo je u dobrom raspoloženju, želimo da uradimo ono najbolje za nas. Napredak igra u dobroj formi ove sezone, naročito kod kuće. Imaju uglavnom sve pobede osim utakmice sa Čukaričkim, tako da maksimalno spremni i koncentrisani idemo na tu utakmicu. Biće neizvesno - rekao je Stanojević na konferenciji za medije u SC Teleoptik.

Šef stručnog štaba crno-belih rekao je da je kadrovska situacija je dobra.

- Siniša Saničanin ima koronu, ostali su svi zdravi. Danas imamo trening i videćmo na koji način i koji će igrači igrati sutra - rekao je on.

Stanojević je upitan da li će posebno motivisati igrače pred ovaj meč, posle kog dolazi reprezentativna pauza.

- Sama činjenica da smo na pravom mestu i da treba tu da ostanemo, ne daje nam mogućnost da neko ne bude motivisan. Bilo bi neozbiljno sa naše strane. Opet ćemo rotirati, neki će igrati iz razloga što želimo da svi daju svoj maksimum uvek. Kruševac je fudbalski grad, tamo je lep ambijent, nadam se da će biti dobar teren - zaključio je Stanojević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!