"PETARDA" PARTIZANA: Crno-beli razbili Spartak i sa puno samopouzdanja dočekuju Floru (VIDEO)

Č. V.

26. 09. 2021. u 19:41 >> 22:05

FUDBALERI Paritzana odigrali su još jednu odličnu utakmicu. Crno-beli su u 11. kolu Superlige Srbije pobedili Spartak sa 5:0 i maksimalno su spremni za Floru.

ПЕТАРДА ПАРТИЗАНА: Црно-бели разбили Спартак и са пуно самопоуздања дочекују Флору (ВИДЕО)

FOTO: M. Vukadinović

Došao je tim Aleksandra Stanojevića do devetog prvenstvenog trijumfa, ostao na prvoj poziciji na tabeli uz impresivnu gol razliku 33:3. Zaista, klub iz Humske deluje moćno u dosadašnjem toku prvenstva.

Koliko je Paritzan bio dominantan pokazuje i podatak da je imao čak 26 šuteva ka golu rivala, od toga 16 u okvir. Prednost je mogla da bude i veća da nije bilo Miša Dubljanića, golmana Subotičana koji je u nekoliko navrata odlično reagovao.

Crno-beli su sada spremni za četvrtak i Floru koja je protivnik u drugom kolu Lige konferencija. Meč se igra u Humskoj od 18.45.

Rikardo Gomeš je nastavio neverovatnu golgetersku seriju. Dva puta je bio strelac protiv Spartaka, i tako je došao do brojke od 12 pogodaka u Superligi, što ga čini prvim strelcem.

STRELAC Trenutak kada je Rikardo Gomeš postigao prvi gol/FOTO: M. Vukadinović

Odličnu utakmicu odigrao je i Kvinsi Menig. Holanđanin je upisao dve asistencije i postigao gol, što svakao može da raduje navijače Partizana.

Preostala dva pogotka bila su delo Nikole Terzića i Filipa Holendera koji je u poslednjem minutu uspeo da se upiše u strelce.

Partizan je ostao ne čelu tabele sa 28 bodova, dok je tim sa severa Srbije na 10. mestu sa 12 bodova. Inače, ovo je ekipi Vladimira Buača bio treći uzastopni poraz.

Sastavi timova:

PARTIZAN (4-2-3-1): Popović – Miljković, Vujačić, Saničanin, Obradović – Zdjelar, Šćekić – Terzić, Natho, Menig – Rikardo.

SPARTAK (4-2-3-1): Dubljanić – Šimura, Bogićević, Ivančević, Srećković - Bjelica, Bogdanović - Dunđerski, Savković, Šćepanović - Tufegdžić.

DRUGO POLUVREME: Partizan - Spartak 5:0

90+1. MINUT - Kraj utakmice!

90. MINUT - Pukla je petarda u Humskoj. Filip Holender je postigao gol i to je ujedno sve kada je ovaj meč u pitanju.

80. MINUT - Moglo je ime Danila Pantića da se nađe na semaforu. Šutirao je dobrosa nekih osam metara i opet sjajni golman Subotičana interveniše!

78. MINUT - Odlična konta Paritzana. Vukao je loptu dobrih 30 metara Holender, šutirao iskosa sa desne strane, no bio je zamalo neprecizan.

75. MINUT - Stali su crno-beli na loptu i ne kidišu više ka golu Miša Dubljanića kao većim delom utakmice. Mirno privode duel kraju.

64. MINUT - Ne staje Partizan! Još jedan pogdak Rikarda. Gotovo na identičan način je postigao ovaj kao prvi. Opet je obišao golmana i lako ubacio loptu u praznu mrežu.

61. MINUT - Majstorija Meniga za 3:0. Rikardo se lepo zagradio, odložio do Natha, ovaj dodao do Meniga, koji se lepo oslobdio čuvara i odličnim udarcem pogodio dalji ugao gola gostiju.

58. MINUT - Još jedan pokušaj Natha. Probao je "lukavo" kroz noge Ivančeviću, no golman Spartaka je krajnjim naporom odbio loptu u korner.

POZDRAV Rikardo i Menig/FOTO: M. Vukadinović

49. MINUT - Terzić je nastavio da ulazi u šanse. Šutirao je iz dobre pozicije, ali nova intervencija Dubljanića.

46. MINUT - Počelo je drugo poluvreme!

PRVO POLUVREME: Partizan - Spartak 2:0

45+2. MINUT - Kraj prvog poluvremena!

45+1. MINUT - U najboljem trenutku Partizan duplira prednost! Strelac je Nikola Terzić. Menig je lepo prošao po levoj strani, poslao loptu oštro po zemlji, a na drugoj stativi sam je bio mladi krilni igrač i nije mu bilo teško da loptu smesti u mrežu Spartaka!

44. MINUT - Šut Obradovića, odbrana Dubljanića. Često viđena scena u prvom poluvremenu. Treba reći i da je Natho protestvovao kod sudije Milanovića da je nepropisno zaustavljen u kaznenom prostoru. Ipak, galvni arbitar je odlučio da ne pokaže na belu tačku.

39. MINUT - Stvaraju domaći šanse, ali rezultat je i dalje isti kao od 14. minuta. Menigov pokušaj zaustavio je Dubljanić.

35. MINUT - Mogao je Natho da duplira prednost. Šutirao je nakon što mu se odbila. Ipak, njegov pokušaj izblokirao je jedan igrač Subotičana.

27. MINUT - Prva dobra šansa za Spartak. Srećković je bio sam sa nekih 13 metara, ali je loše šutirao i poslao loptu visoko preko gola.

26. MINUT - Nastavlja tim Aleksandra Stanojevića sa napadima, no i dalje je rezultat 1:0. Udarac je oprobao i Šćekić.

18. MINUT - Velika prilika za mladog Terzića! Sve je uradio fudbalski, prebacio golmana rivala, ali je zamalo bio neprecizan.

14. MINUT - Rikardo je nastavlja da postiže pogotke. Stigao je napadač crno-belih do 11. gola u Superligi Srbije. Menig je lepo proigrao fudbalera sa Zelenortskih Ostrva, koji se doslovno ušetao u gol.

9. MINUT - Prvu dobru priliku imao je Menig. Šutirao je iskosa sa leve strane iz prve levom nogom, lopta je otišla visoko preko gola.

7. MINUT - Napadaju crno-beli na početku utakmice, ali još uvek nema ozbiljne pretnje po gol koji čuva Mišo Dubljanić.

1. MINUT - Počela je utakmica u Humskoj!

BONUS VIDEO: Izjave igrača nakon duela Partizan - Crvena zvezda

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BIĆE 3:0 ZA ZVEZDU: Legenda crveno-belih uverena u ubedljivu pobedu protiv Partizana