"BIO SAM NA PROBI U ZVEZDI SA 16 GODINA, ALI NISAM PROŠAO: Mihajlović otkrio zanimljiv detalj iz igračke karijere

Novosti online

17. 09. 2021. u 20:55

SRPSKI fudbalski trener, Siniša Mihajlović, govorio je za Zvezdin jutjub kanal o mnogim interesantnim detaljima iz perioda kada je bio igrač.

БИО САМ НА ПРОБИ У ЗВЕЗДИ СА 16 ГОДИНА, АЛИ НИСАМ ПРОШАО: Михајловић открио занимљив детаљ из играчке каријере

Siniša Mihajlović foto EPA

Strateg Bolonje je otkrio da je još kao jako mlad mogao da dođe u Zvezdu, sa 16 godina je bio na probi i nije prošao.

- Sa 16 godina sam bio na probi u Zvezdi, pošto sam u Borovu, tad počeo da igram u trećoj ligi. Odem ja na probu u Zvezdu tada, sa trenerom Kikom Marjanovićem, koji je na žalost preminuo. Čovek iz Beograda, pravi Beograđanin, namazan, trener stare škole kojih nema - rekao je Mihajlović i dodao:

- I onda sam bi tamo na probi i nisam prošao, ne znam zašto. Igrali smo protiv Rada, mi klinci protiv druge ekipe Rada. Tu su bili Vladan Lukić, Vladimir Jugović i ja. Dao sam dva gola ali nisam prošao. Bili su kod mene Karasi i Aćimović kući, posle toga, pa se opet ništa nije dogodilo. Tek sam kasnije prešao u 20-21 godini.

Istakao je da je oduvek navijao za crveno-bele, kao i da je gledao sve evropske mečeve koje je klub iz Ljutice Bogdana tada igrao.

- Oduvek sam navijao za Zvezdu, još kao klinac. Mislim da je prvi meč koji sam gledao Vest Bromvič Albion i Zvezda - poručio je Mihajlović.

Podsetimo, Miha je sa ekipom sa stadiona "Rajko Mitić" osvojio Kup Evropskih šampiona (sadašnja Liga šampiona) 1991. godine.

BONUS VIDEO: Igrači Zvezde slave ulazak u Ligu Evrope

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!