ILIEV ZADOVOLJAN POJAČANJIMA: Obećao sam bombe, sve smo ih pogodili, ovo je dokaz onima koji nisu verovali

Novosti online

02. 09. 2021. u 15:24

IVICA Iliev govorio je o poslednjem pojačanju Partizana Kvinsiju Menigu, ali i o Nemanji Miletiću koji se vratio među crno-bele i dodatno pojačao konkurenciju u odbrani.

ИЛИЕВ ЗАДОВОЉАН ПОЈАЧАЊИМА: Обећао сам бомбе, све смо их погодили, ово је доказ онима који нису веровали

FOTO: N. Paraušić

Istakao je da je dovođenjem Holanđanina ispunio obećanje da će klub iz Humske angažovati pojačanja ako se ekipa plasira u Ligu konferencija.

- Partizan je ogroman klub, radimo sve da opravdamo njegov renome i svakodnevno ga činimo većim i ozbiljnijim. Svesni smo da živimo u vremenima u kojima postoji mala, ali glasna grupa ljudi kojima ništa ne valja. Kad prođemo najteže kvalifikacije koje je imao jedan srpski klub, kad nanižemo sve pobede u prvenstvu, uz gol-razliku 22:1 opet nije dobro. Svi su pitali gde su pojačanja? Evo ih! Radimo sa dosta vere i znanja, ne padamo pod pritisak lažnih navijača i pojedinih medija koji unose nemir. Zato smo prelazni rok odradili dostojanstveno, staloženo, kad je trebalo da dovedemo igrače, doveli smo ih i napravili idealan tim na početku, da bismo na kraju videli šta je još trebalo da se doda i reagovali - rekao je Iliev.

U finišu prelaznog roka Nemanja Miletić i Kvinsi Menig stigli su u Partizan.

- Miletić je još jedan kamen u našoj već granitnoj odbrani. Doprineće da imamo mir u dugoj sezoni. Na kraju je stigao fudbaler označen prioritetom poslednja dva meseca. Otkako sam ovde, obećavao sam fudbalske bombe. Sve smo ih pogodili. Svima koji nisu verovali da ćemo se pojačati - evo dokaz. Ne mogu da verujem da ste mislili da nećemo dovesti ekstra pojačanje. Ubeđen sam da će nam Kvinsi doneti mnogo radosti.

Svu u taboru crno-belih imaju dosta samopouzdanja, a njega grade na polju dobrih rezultata u Evropi i domaćem prvenstvu.

- Veliki smo optimisti. Najveći smo kandidati da budemo prvi u Grupi B Lige konferencije. Sve posle će zavisiti od prelaznog roka, ali sa trenerom koji od svakog igrača izvlači maksimum i ovakvim igračkim kadrom, Partizan može da ispiše istoriju, uz pomoć navijača.

Prelazni rok za Partizan je gotov, bar kada su u pitanju dolasci igrača. Inače, Menig je potpisao trogodišnji ugovor.

- Popunili smo igrački kadar do maksimuma. Igla više nema gde da padne. Imamo ekstremno kvalitetne igrače koji prave razliku na domaćoj i evropskoj sceni. Borićemo se za prvu poziciju u grupi, a verujem da to neće biti problem sa ovim kadrom. Kad pričamo o dolascima najvećih zvezda i odlascima najboljih igrača, ovo je kraj, ali pošto prelazni rok u Srbiji traje do 17. septembra ima fudbalera koji su na raskrsnici i čije pozajmice su moguće.

Za kraj je objasnio kako je Partizan došao do stadijuma da može da dovodi igrače iz holandske Eredivizije, jedne veoma jake lige.

(Mozzartsport)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

HRVATSKA BRUJI O SRBINU! Otac mu bio poznati srpski fudbaler, pa izvršio samoubistvo, a on sanja dres Dinama iz Zagreba