RASTANAK PSŽ-a I MBAPEA SVE BLIŽI: Francuzi zvali Madriđane! Spreman "džak" para, u njemu 207 miliona evra

Novosti online

24. 08. 2021. u 09:56

KLUB sa Parka prinčeva definitivno je odustao od ideje da zadrži Mbapea, nakon što je odbio i poslednju ponudu za produžetak ugovora

РАСТАНАК ПСЖ-а И МБАПЕА СВЕ БЛИЖИ: Французи звали Мадриђане! Спреман џак пара, у њему 207 милиона евра

FOTO: AP

Na pomolu je novi fudbalski zemljotres koji će zatresti zemljinu kuglu! Posle transfera Lionela Mesija iz Barselone u PSŽ, uzdrmali su se duhovi na Parku Prinčeva, a to je dovelo do nezadovoljstva jedne od najvećih zvezda - Kilijana Mbapea.

Naime, Francuz uporno odbija da potpiše novi ugovor, a već je ušao u poslednju godinu ugovora, pa PSŽ posle nekoliko ponuda uz povećanje plate, više ne želi da rizikuje i odlučio je da pusti svog bisera.

Francuski RMC je ekskluzivno najavio da je PSŽ odlučio da proda Mbapea ovog leta, a Marka donosi nove informacije i navodi da je došlo do kontakta između klubova i da je ovoga puta PSŽ zvao Real Madrid, a ne obrnuto, kakva je bila situacija tokom čitavog leta.

Real Madrid je već nekoliko prelaznih rokova bio uzdržan od kupovine, a ovog leta je zaradio 85 miliona evra od transfera Rafaela Varana u Mančester junajted (50 miliona evra) i Martina Odegarda u Arsenal (35 miliona evra), a od prethodnih prelaznih rokova imaju 122.000.000 evra, koliko je ostalo u kasi i spremno čeka na transfer Kilijana Mbapea.

(Telegraf.rs) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IGRAĆE U TREĆEM RANGU I U LIGI EVROPE?! Neverovatna situacija koja je zbunila i čelnike UEFA