PROMENE NA "ČAIRU": Radnički smenio Stankovića!

Novosti online

24. 08. 2021. u 09:05

FUDBALSKI klub Radnički po treći put okreće se potrazi za novim trenerom u sezoni 2021/22.

ПРОМЕНЕ НА ЧАИРУ: Раднички сменио Станковића!

FOTO: A. Ilić

Nakon iznenađujućeg poraza Radničkog od Proletera (0:1), odlučeno je da se ugovor sa Stankovićem sporazumno raskine, a sam trener ovu informaciju potvrdio je u razgovoru za portal "HotSport"

- Radnički je iznad svakog pojedinca i na taj način moramo svi da se ponašamo i snosimo odgovornost! U klubu su postavljeni visoki ciljevi, došlo je dosta novih igrača u odnosu na ono što je bilo u prethodnom prvenstvu - rekao je Stanković. 

On dodaje da su očekivanja bila visoka nakon dobro odrađenog pripremnog perioda. 

- Odrađene su kvalitetne pripreme i svi smo se nadali da će i početak prvenstva biti dobar. Iako je za nešto tako uvek potrebno vreme, nadali smo se najboljem jer je iza nas jedan kvalitetan, posvećen i predan rad sa jako kvalitetnom grupom momaka. S obzirom na to da nije išlo u smeru koji smo želeli, sporazumno, u najnormalnijem tonu smo popričali o celokupnoj situaciji i došli do rešenja da napustim Radnički.

Istakao je da mu je bila čast da bude na klupi Nišlija. 

- Ovom prilikom bih se zahvalio upravi kluba na ukazanom poverenju. Bila mi je čast što sam bio trener ovako velikog kluba sa armijom navijača kao sto je Radnički- zaključio je Stanković.

Radnički je trenutno na 12. poziciji na tabeli sa jednom pobedom, dva poraza i tri remija. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!