FUDBALERI DOLIJALI ZBOG ORGIJANJA NA STADIONU: Dvojica otpuštena, policijska istraga u toku

Novosti online

22. 08. 2021. u 19:17

DVOJICA fudbalera norveškog prvoligaša Brana otpuštena su nakon što je dokazano da su organizovali orgije na stadionu sa sedam žena, a jedan od njih je uz sve to optužen za seksualno zlostavljanje.

ФУДБАЛЕРИ ДОЛИЈАЛИ ЗБОГ ОРГИЈАЊА НА СТАДИОНУ: Двојица отпуштена, полицијска истрага у току

FOTO: AP

Podsetimo, sve se odvilo pre nedelju i po dana kada su posle treninga, fudbaleri Brana doveli sedam devojaka na stadion što su snimile sigurnosne kamere. Iako su pre toga sami igrači tražili da se mobilni telefoni isključe, zaboravili su na nadzor u samom objektu.

Policijska istraga je pokrenuta pošto je jedna od sedam učesnica tvrdila da je zlostavljana. Scene orgija snimljene su u svlačionici, na samom terenu i prolazima i raširili su se po norveškim medijima, koji su bili zgroženi. Navijači Brana su izviždali svoje fudbalere na poslednjem susretu Elitserije kod kuće protiv Sadnefjorda na kojem su slavili sa 3:2.

Ceh su platili vezni igrač Kristofer Barmen (28) i golman Mikel Andersen (32), dok su imena ostalih ostala sakrivena. Čelnici Brana osudili su neodgovorno ponašanje svojih igrača rekavši da su prekršili brojne propise, ograničenja koja stoje na snazi zbog kovida i poverenje ostalih radnika.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju