"MITSKA ZVEZDA ISPALA IZ LŠ": Španski mediji pišu o fudbalskoj "bombi" u Moldaviji - klub star 24 godine eliminisao velikana

Novosti online

11. 08. 2021. u 09:09

FUDBAL je bio centralna tema sportske štampe u Evropi, pošto su se igrali revanši treće runde kvalifikacija za Ligu šampiona, a većina ističe eliminaciju naše Crvene zvezde kao najveće iznenađenje.

МИТСКА ЗВЕЗДА ИСПАЛА ИЗ ЛШ: Шпански медији пишу о фудбалској бомби у Молдавији - клуб стар 24 године елиминисао великана

FOTO: FK Crvena zvezda

Šerif je slavio u Tiraspolju minimalnim rezultatom što mu je posle beogradskih 1:1 bil odovoljno za istorijski rezultat.

Tiražna španska "Marka" donosi tekst, osvrt na sinoćnje utakmice, u kojem je trijumf Šerifa označen kao najveće iznenađenje 3. kola.

- Prava bomba ove faze kvalifikacija je Šerif iz Tiraspolja. Klub koji je osnovan 1997. godine i igra u prvoj ligi Moldavije je eliminisao mitsku Crvenu zvezdu. Sastav koji bi lako mogao da bude i reprezentacija Ujedinjenih nacija, 24-godišnji klub je uspeo da obezbedi makar učešće u Ligi Evrope. Sa rezultatm 1:1 iz prve utakmice ekipa iz Moldavije je u revanšu slavila golom Arbolede i prošla dalje - piše autort teksta.

(telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (11)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024