TIP - NAJBOLJE IZ NOVOG BROJA: U Tromsu vanredno stanje

NOVI vikend donosi kao i uvek dosta zanimljivih duela na fudbalskim teranima

ТИП - НАЈБОЉЕ ИЗ НОВОГ БРОЈА: У Тромсу ванредно стање

FOTO: AP

VLADA FILIPOVIĆ (Norveška 1)

MJONDALEN – TROMSO 1

- Posle ispadanja u Kupu, čelnici Tromsa sazvali su sastanak na kome je treneru i sportskom direktoru poručeno da će leteti iz kluba ukoliko izgube sledeće dve utakmice. Opšti haos je trenutno u klubu i to svakako utiče i na igrače koji za vikend gostuju Mjondalenu, pa verujem da su mu šanse za pozitivan rezultat minimalne.

* NENAD DžODIĆ (skaut Monepeljea, Francuska)

MONAKO – NANT 1

- Kao fiks kola bih izdvojio trijumf Monaka nad Nantom. Nisu mnogo menjali „kneževi“ u pauzi, a po onome što sam video u evropskim kvalifikacijama čini mi se da su već u formi.

* PREDRAG JOKANOVIĆ (trener u Portugaliji)

SPORTING – VIZELA 1

- Sporting je na pravi način započeo sezonu, osvajanjem Superkupa, pobedom nad Bragom 2:1. Moćno deluju "lavovi", bili su mnogo bolji od rivala, iako to rezultat ne pokazuje. Očekujem da rutinski izađu na kraj sa Vizelom.

* DEJAN STANKOVIĆ (trener u Austriji)

SALCBURG – AUSTRIJA 1

- Austrija je na početku sezone za prvog trenera postavila Manfreda Šmida, koji je do sada u karijeri dugoj 20 godina radio samo kao pomoćnik. Prilično sam skeptičan po pitanju toga kako će se snaći u novoj ulozi, tim pre što se klub nalazi u prilično lošoj situaciji po svim strukturama. Rezultati i igra na početku sezone ne obećavaju, kao ni šanse u duelu sa Salcburgom za vikend.

* IVAN MILADINOVIĆ (Soči, Rusija)

RUBIN – AHMAT 1

- Odbrana Rubina u dosadašnjem delu prvenstva nije kapitulirala. Teško je očekivati da će i u narednom meču pokleknuti na svom terenu u okršaju sa Ahmatom. Zbog toga je logično što sam ekipu iz Kazanja prvu izabrao za tikete.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 16:55

Komentari (0)

RUSIJA JE ŠOKIRANA: Dejan Stanković preuzeo Spartak, ali ono što je onda uradio sin legende SFRJ fudbala - zapanjilo je sve u klubu