BLEDA ZVEZDA SLAVILA PRED PUT U MOLDAVIJU: Minimalac protiv Napretka na Marakani

A. Ilić

06. 08. 2021. u 22:00 >> 22:07

FUDBALERI Crvene zvezde slavili su u 4. kolu Superlige Srbije protiv Napretka sa 1:0, dok su na poluvremenu mreže mirovale.

БЛЕДА ЗВЕЗДА СЛАВИЛА ПРЕД ПУТ У МОЛДАВИЈУ: Минималац против Напретка на Маракани

FOTO: M. Vukadinović

Bila je Zvezda bolji rival, kontrolisala igru, a samo lucidnošću golmana Šuljagića crveno-beli nisu bili ubedljiviji, ipak, mučila se Zvezda na mmomente da probije bunker Kruševljana, što sigurno treba da zabrine pred duel protiv moldavskog Šerifa u Tiraspolju koji se igra u utorak od 19 časoova. 

Na prvu šansu čekali smo do 22. minut,a a imao ju je Napredak. Kočić je sa pet metara raspalio glavom, Stefan Jovanović je odlično uputio loptu ka saigraču, a on  šutira pravo u Milana Borjana. 

Samo minut kasnije Njegoš Petrović je šutirao iz velike udaljenosti, odskočila je lopta ispred golmana Napretka, umalo je prevarila Šuljagića koji je šalje u korner. 

Igrao se 37. minut kada je Krstičić oprobao udarac, bio je neprecizan. Na poluvremenu mreže su mirovale, a desetak hiljada navijača na "Marakani" nije imalo priliku da uživa u obilatoj fudbalskoj predstavi. 

Velika šansa u 68. minutu za domaćina. Krstović se namestio na pet metara na dodavanje Ivanića, šutirao je, a Šuljagić šalje loptu u korner, ređaju se šanse pred golom Napretka, odlično se brani kruševački tim. 

Devet minuta kasnije Ben šalje upotrebljivu loptu na drugu stativu, kasni Marinković, a Gajić glavom šalje loptu u gol za 1:0, nakon VAR snimka potvrđeno je vođstvo Zvezde. 

CRVENA ZVEZDA - NAPREDAK 1:0 (0:0)

(Gajić 77') 

Stadion: Rajko Mitić

Sudija: Nenad Minaković

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Bakajoko (Gobeljić od 61'), Degenek, Dragović, Gajić - Krstičić (Srnić 79'), Petrović - Falko (Gavrić od 66'), Nikolić (Ivanić 61'), Ben - Lazetić (Krstović 61') .

NAPREDAK: Šuljagić - S. Jovanović, Marinković, Mršić, Spremo - Tomić, Krstić (Laban od 71')  - Đ. Jovanović (Marinković od 46'), Marjanović, Kočić - Bačanin (Milošev od 46').

DRUGO POLUVREME

90+3. MINUT - KRAJ MEČA 

88. MINUT - Ivanić je šutirao iz prekida, samo korner. 

84. MINUT - Probio je Krstović po desnom boku, tražio je Gavrića, ali Jovanović u petercu seče tu loptu.

77. MINUT - GOL ZVEZDA -  Ben je odlično poslao loptu na drugu stativu. Zakasnio je Marinković, a Gajić glavom šalje loptu u gol za 1:0. Proverava se VAR snimak, gol! 

 

68. MINUT - VELIKA ŠANSA ZA ZVEZDU! Krstović se namestio na pet metara na dodavanje Ivanića, šutirao je, a Šuljagić šalje loptu u korner, ređaju se šanse pred golom Napretka, odlično se brani kruševački tim. 

67. MINUT - Na povratnu loptu šutirao je Ivanić, samo korner. 

63. MINUT - Slobodan udarac za Zvezdu. Ben i Ivanić su se namestili na udarac na oko 25 metara, preko gola šutira Ben. 

61. MINUT - Ivanić, Krstović i Gobeljić ušli su na teren. Lazetić, Bakajoko i Nikolić preselili su se na klupu. 

59. MINUT - ŠANSA ZA ZVEZDU! Veliki pritisak Zvezde u drugom poluvremenu. Napredak se za sada dobro brani. 

56. MINUT - Raspalio je iz velike udaljenosti Njegoš Petrović po lopti, odlično ga je proigrao Krstičić, a uspeva da reaguje Šuljagić. 

 49. MINUT - Iz daljine pokušava Falko, neuspešan je. 

47. MINUT - Ben se izborio za udarac, samo korner za Zvezdu. Falko loše reaguje. 

46. MINUT - Počelo je drugo poluvreme. 

KRAJ PRVOG POLUVREMENA  

45. MINUT - Dva minuta produženo je prvo poluvreme. 

44. MINUT - Tražila je zvezda jedanaesterac nakon što je Gajić oboren u šesnaestercu, negoduje Zvezdin fudbaler, a Minaković nakon pregleda VAR snimka odmahuje rukom, nema penala. 

37. MINUT - VELIKA ŠANSA ZA ZVEZDU! Šutirao je Krstičić, bio je neprecizan. Još jednom zvezda opasna iz prekida, ali ne koristi šansu fudbaler Zvezde. 

29. MINUT - Šutirao je i Krstičić iz daljine, bezuspešan pokušaj. 

23. MINUT - VELIKA ŠANSA ZA ZVEZDU! Njegoš Petrović šutira sa velike udaljenosti, lopta je prevarila Šuljagića - korner za Zvezdu. 

22. MINUT - VELIKA ŠANSA ZA NAPREDAK!  Kočić je sa pet metara šutirao glavom. Stefan Jovanović ga je odlično pronašao, a Kočić usamljen tuče pravo u Borjana!

19. MINUT - Zvezda preti iz prekida. Nakon Degeneka tukao je glavom i Dragović, prolazi lopta kraj gola Šuljagića. 

12. MINUT - Dosta je spao ritam igre u ovom trenutku... Igra se između dva šesnaesterca, čini se da gosti pokušavaju da uspostave kontrolu, ali bez prilika. 

7. MINUT - Oprobao je udarac glavom i Felipe Falko, ali nije imao jačinu udarac Italijana. Lak plen za Šuljagića. 

5. MINUT - Đorđe Jovanović je uputio prvi udarac ka golu Zvezde, prethodila je greška na centru igrališta domaćih igrača, srećom po Zvezdu ne kažnjava tim iz Kruševca. 

4. MINUT - Prvi put preti Zvezda, udarac iz kornera završio je Miloš Degenek pokušajem glavom, ali preko gola odlazi lopta. 

1. MINUT - UTAKMICA JE POČELA! Prvi napad u meču imao je Napredak. 

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati