U ČUKARIČKOM I DALJE OPREZNI: Ovo nije kraj, u Stokholmu nas očekuje pakao

Tanjug

06. 08. 2021. u 12:48

Lepo je biti član Čukaričkog posle pobede protiv Hamarbija, rekao je trener u stručnom štabu Pavle Delibašić.

У ЧУКАРИЧКОМ И ДАЉЕ ОПРЕЗНИ: Ово није крај, у Стокхолму нас очекује пакао

FOTO: M. Vukadinović

Čukarički je sinoć u prvm meču trećeg kola kvalifikacija pobedio švedski Hamarbi 3:1 na stadionu Partizana.

"Nismo veliki klub da bismo imali svake godine ovakve evropske utakmice, ali se naravno trudimo da dođemo na taj nivo. Respektovali smo Hamarbi, ujedno i odradili veliki posao, ali ovo nije kraj. U Stokholmu nas očekuje pakao. Rezultat je realan, međutim ništa nismo završili. Nadam se da ćemo biti na visini zadatka i u drugom meču", rekao je Delibašić za klupski sajt.

U najavi utakmice imali smo informacije da smo u švedskim medijima proglađeni totalnim autsajderima, rekao je Delibašić.

"Odigrali smo kako smo i planirali. Ipak, bilo je mnogo teško, ali je i istina da smo se bolje snašli. Moram da kažem da nismo ni bili kompletni, jer su nam nedostajali bitni igrači. Skidam kapu svima, odigrali su fenomenalno. Nadam se da ćemo biti još stabilniji u Stokholmu, nadam se da ćemo imati u sastavu Mijailovića i Stevanovića. Ovo je najbolja naša utakmica od početka sezone. Polako dižemo formu. Mladim igračima ne treba specijalna motivacija za mečeve kao što je bio ovaj protiv Hamarbija, oni sami pokazuju kvalitet i talenat. Na njih može ozbiljno da se računa", zaključio je Delibašić.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)