ŠERIF POBEDIO PRED ZVEZDU: Glavne uzdanice odmorile, ekipa iz Tiraspolja sa drugim timom slavila u prvenstvu Moldavije

Novosti online

31. 07. 2021. u 20:50

FUDBALERI Šerifa pobedili su Florešti u gostima sa 3:1 u moldavskom šampionatu i u dobrom raspoloženju dočekuju duel sa Crvenom zvezdom.

ШЕРИФ ПОБЕДИО ПРЕД ЗВЕЗДУ: Главне узданице одмориле, екипа из Тираспоља са другим тимом славила у првенству Молдавије

Foto: Printskrin Youtube/FC Alashkert Yerevan

Ono što je dobro za trenera tima iz Tiraspolja Juiri Vernidub je taj da je na ovoj utakmici uspeo da odmori dobar deo nosioca igre.

U odnosu na revaš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šamapiona protiv Alaškerta samo dva igrača iz prve postave sa te utakmice su bila na terenu i danas. U pitanju su desni bek Kristijano i štoper Arboleda Urtado.

Trojica strelaca iz meča sa šampionom Jermenije, Dulanto, Enrike i Til bili su na klupi za rezervne igrače, baš kao i golman Anastasidis, zatim jedan od najboljih igrača Frank Kastanjeda, kao levi bek Keston Džulijen. Van protokola su ostali Edmund Ado, Peter Banda i Adama Traore.

Golove za Šerif postigli su Momo Jasane, Stjepan Radeljić i Lovro Bizjak, dok je jedini strelac za domaće bio Andrej Kobet.

Prva utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona Crvena zvezda - Šerif igra se u utorak od 21 sat na stadionu "Rajko Mitić".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!