BESPLATNO NA PREMIJERU! Čukarički dočekuje Sumgait!

Z. Ć.

21. 07. 2021. u 08:10

NA Brdu će se i ove godine igrati evropski fudbal, svi su pozvani na premijeru. Čukarički će večeras (20.00) dočekati Sumgait u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija, očekuje se i prava podrška sa tribina, pa će navijači moći besplatno da dođu na stadion.

БЕСПЛАТНО НА ПРЕМИЈЕРУ! Чукарички дочекује Сумгаит!

Dušan Đorđević / Foto M. Vukadinović

Azerbejdžanci su prilikom žreba bili velika nepoznanica, ali je stručni štab Čukaričkog, na čelu sa trenerom Dušanom Đorđevićem (na slici), sakupio sav potreban materijal da se rival dobro prouči.

- Stigli smo da se dobro upoznamo sa vrlinama i manama Sumgaita. Naravno, u Evropi nema lakih rivala, ali se mi nadamo da bi već u prvom meču moglo dosta toga da reši. Zato se iskreno nadam da će nam navijači pomoći, da će nas poneti ka pobedi - istakao je pouzdani Čukin vezista Srđan Mijailović.

Pošto je već održan i žreb za treće kolo kvalifikacija, poznato je i to da će, ukoliko eliminiše Azerbejdžance, Čukarički igrati protiv boljeg iz duela Hamarbi (Švedska) - Maribor (Slovenija).

- Apsolutno ne razmišljamo o tome. Zaista smo fokusirani na Azerbejdžance i idemo korak po korak. Na prvi pogled, Kopenhagen je bio ubedljivo najteži rival, eto njih smo izbegli. Ali, dug je put do treće runde, najpre Sumgait, pa domaće prvenstvo... Ako budemo dovoljno dobri, pričaćemo i o trećem kolu kvalifikacija - dodaje Mijailović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna