DEJAN STANKOVIĆ: Ako bude ovakav pristup i u drugim mečevima, samo je pitanje momenta kada će gol doći

Novosti online

16. 07. 2021. u 22:12

CRVENA zvezda remizirala je protiv Vojvodine na otvaranju fudbalske sezone u Srbiji.

ДЕЈАН СТАНКОВИЋ: Ако буде овакав приступ и у другим мечевима, само је питање момента када ће гол доћи

FOTO: M. Vukadinović

Zvezda je imala kontrolu igre, ali ne i završnicu. Nakon meča Dejan Stanković govorio je o duelu, istakao je da je zadovoljan zalaganjem igrača Zvezde. 

- Kada igraš fantastičan fudbal, ako si dominirao 90 minuta... nemam  šta da kažem, trka izvanredna! Naravno, kontra neka može da dođe i treba da dođe. Ako je ovakav odnos, pristup i trčanje, samo je pitanje momenta kada će to da dođe do izražaja, jedan gol bi promenio tok utakmice. Drago mi je što smo se vratili pred pun Sever, bilo je emocija, ali su momci izgurali 90 minuta stvarno dobru utakmicu, ja ne znam. Ima detalja koje možemo da korigujemo, ali ima i mnogo dobrih stvari. Ovakav ritam utakmice, to nam treba. Svesno smo nametnuli ritam da idemo do kraja, dokle god možemo, istakao je Stanković.

Zvezdu u sredu očekuje prvo evropsko iskušenje, protiv Kairata u Almatiju.

- Sad spremamo još jednu tvrdu, jaku utakmicu, protivnik će nas opet čekati, opet ćemo igrati protiv bloka... Mogle su večeras neke odluke da budu bolje, ali to je fudbal, zaključio je Stanković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)