KATAI PRESREĆAN ZBOG NOVOG UGOVORA: Želeo bih da ostavim dubok trag i da igramo što duže u Evropi

Novosti online

10. 06. 2021. u 16:50

ALEKSANDAR Katai odlučio je da ostane u Crvenoj zvezdi, pa je produžio ugovor sa klubom do 2024. godine. Sam fudbaler nije krio sreću što će i u budućnosti nositi crveno-beli dres.

КАТАИ ПРЕСРЕЋАН ЗБОГ НОВОГ УГОВОРА: Желео бих да оставим дубок траг и да играмо што дуже у Европи

FOTO: FK Crvena zvezda

Navijači su presrećni zbog toga što su se klub i popularni "Magiko" dogovorili oko produžetka saradnje.

- Drago mi je što sam potpisao ugovor. Klub je pokazao da me želi, a i ja sam pokazao da želim da ostanem ovde. Kada se sezona završila klub mi je ponudio novi ugovor i vrlo brzo je došlo do dogovora - rekao je Katai.

Osim titula koje su uvek cilj u Crvenoj zvezdi, nada se i dobrim rezultatima u Evropi. On smatra da ovaj tim to može.

- Želeo bih da odigram što više utakmica, da ostavim dubok trag, da osvojimo što više titula i da igramo što duže u Evropi jer to zaista i zaslužujemo.

Kreativni fudbaler je na kraju istakao da jedva čeka da se navijači vrate na tribine i veruje da bi sa njima Zvezda ostvarila bolji rezultat protiv Milana.

- Mnogo nam je teško da igramo bez njih. Svi smo navikli da imamo tu neverovatnu podršku sa severa i nadam se da će u što kraćem roku da budu ponovo uz nas. U nekim ključnim utakmicama na primer protiv Milana su nam mnogo falili. Sigurno bi imali bolji rezultat, bolje bi igrali. To je nešto što nosi Crvenu zvezdu, to su navijači kakvih retko ko ima na svetu - zaključio je Katai.

Ovaj 30-godišnjak iz Srbobrana je u protekloj sezoni odigrao 34 utakmice postigao je 17 golova i imao devet asistencija.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024