DEJO SAVIĆEVIĆ O SUSRETU SA "DELIJAMA": "Bili su preko dva metra, mislio sam da će nas prebiti"

Novosti online

01. 06. 2021. u 16:38

LEGENDA crveno-belih Dejan Savićević prisetio se susreta sa navijačima Crvene zvezde prilikom proslave 25 godina od Barija.

ДЕЈО САВИЋЕВИЋ О СУСРЕТУ СА ДЕЛИЈАМА: Били су преко два метра, мислио сам да ће нас пребити

FOTO: AP

Pre pet godina u restoranu na Senjaku upriličena je proslava povodom 25 godina od Barija, odnosi navijača Zvezde i Savićevića zahladili su u poslednjim odnosima. U susret duela Crne Gore i Kosova upućene su teške reči, a čakk su na košarkaškoj utakmici navijači Zvezde i razvili uvredljiv transparent upućen Savićeviću. 

Dejo je o navijačima Zvezde imao samo lepe reči u razgovoru za "Telegraf". 

- Ovo je bila Liga šampiona protiv Napolija. Dobili smo veliki aplauz što je i normalno, sećam se posle jedne proslave su došli navijači da nas pozdrave, imali smo večeru na Grafičaru. Kad su došli i krenuli ka nama, to su sve momci od dva metra i više. Ja rekoh ovima "Ponašajte se normalno, nemoj da nas prebiju, vidi kakvi su", rekao je Savićević i potom nastavio: 

- Ali stvarno su bili kulturni prema nama, bili su džentlmeni, zahvalili su nam se na svemu što smo uradili za Crvenu zvezdu. Marko Vučković je bio, njega sam upoznao i ranije, on je bio sa još trojicom - četvoricom, došli su da nas pozdrave jer smo mi bili za posebnim stolom, ali stvarno moram da kažem da su bili pravi navijači - rekao je Savićević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna