KO JE DEČKO MILICE PAVLOVIĆ: Nikolas je sin legendarnog crnogorskog fudbalera i san mnogih devojaka (FOTO/VIDEO)

Novosti online

20. 05. 2021. u 00:18

PEVAČICA Milica Pavlović prvi put je snimljena sa svojim dečkom, vaterpolistom Nikolasom Saveljićem, sa kojim je, kako saznajemo, u vezi više od godinu i po dana.

КО ЈЕ ДЕЧКО МИЛИЦЕ ПАВЛОВИЋ: Николас је син легендарног црногорског фудбалера и сан многих девојака (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Instagram

Nikolas je iz Crne Gore, Kotora, otac mu je proslavljeni fudbaler Niša Saveljić, a u Beogradu je bio zbog pevačice koja je u prethodnom periodu nekoliko puta boravila u Crnoj Gori. 

Iako jedna od najpopularnijih i najsupešnijih mlađih pevačica privatni život krije kao zmija noge i do sada je nikada niko nije "ulovio" sa dečkom,ekipa emsijie "Paparaco lov" snimila je Milicu sa Nikolasom tokom nekoliko dana i to više puta.

NJih dvoje su uživali u društvu pevačicine prijateljice u kafiću. Narednog dana Nikolas je usnimljen u naselju u kom pevačica živi, oni su sedeli u kafiću do njenog ulaza.

Međutim, dan kasnije u nekom trenutku zajedno su stigli u Milčino naselje i ušli u njenu zgradu. Takođe, Nikolas je snimljen dok ga pevačicin vozač odvozi negde.

Milica je Nikolasa ispratila i na beogradski aerodrom odakle je on otišao u Crnu Goru, a dok je automobil bio parkiran, njih dvoje su se unutra neko vreme pozdravljali, zatim je Nikolas izašao, uzeo svoje stvari i otišao.

Ko je Nikolas Saveljić?

Rođen je u Bordou u Francuskoj. LJubav prema vodenim sportovima nasledio je od majke koja se bavila plivanjem, dok mu je otac bio uspešan fudbaler. Ipak, fudbalski teren ga nije privukao koliko bazen iako je na njemu proveo pet godina, pa je sa 15 godina odigrao prvi međunarodni meč u seniorskom sastavu "Primorca", a sa juniorskom reprezentacijom Crne Gore osvojio je srebro na Svetskom prvenstvu.

U Sjedinjenim Američkim Držvama, školovao se na priznatom UCLA koledžu i tamo se takođe bavio vaterpolom.

NJegov tata Niša oduvek je važio za velikog zavodnika i jednog od najboljih frajera sa ovdašnjih prostora, a Nikolas je preuzeo tu titulu. Upravo sve najbolje nasledio je od roditelja, pa je tako i sam san mnogih dama i odavno je zapalio društvene mreže.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)