PRVI SUSRET POSLE SMRTI MIŠE: Bora Đorđević tajno se sastao sa ostatkom "Riblje čorbe"

M. Ć.

18. 05. 2021. u 23:26

LEGENDARNI roker Bora Đorđević (68), koji već duže vreme živi u Ljubljani sa trećom suprugom Dubravkom, posle skoro godinu i po došao je u nedelju, na samo dva dana, i to tajno, u Beograd.

ПРВИ СУСРЕТ ПОСЛЕ СМРТИ МИШЕ: Бора Ђорђевић тајно се састао са остатком Рибље чорбе

Foto: Fejsbuk/Zulfi Nazifovski

Vođa "Riblje čorbe" prvi put se video sa ostatkom benda posle smrti basiste i jednog od osnivača grupe Miše Aleksića, koji je preminuo 29. novembra 2020. od posledice kovida 19. Susret prepun emocijama desio se u studiju klavijaturiste benda Nikole Zorića. Uz gitaristu Vidoju Božinovića Džindžera i bubnjara Miroslava Vicka Milatovića, prisutan je bio i Zulfi Nazifovski, makedonski novinar koji takođe živi u Ljubljani, i blizak je prijatelj benda.

Konkretan povod za Borin dolazak obradovaće fanove. Đorđević je snimao vokale za nekoliko pesama koje će se naći na novom albumu "Riblje čorbe". Prisutni na snimanju kažu da je bio raspoložen, i da su nove pesme sjajne. Publika će verovatno neke od njih moći da čuje na nastupima koji su planirani u narednom periodu, ali detalji još nisu poznati.

- Oduševio sam se kako izgleda i kako peva Bora - radosno će, za "Novosti", menadžer benda Bane Obradović. - Drago mi je da sam ga video posle godinu i nešto dana, pogotovo što sam i ja imao težak oblik korone.

Među planiranim koncertima je i jedan veliki, u znak sećanja na Mišu Aleksića.

- Ni tu se još ne znaju detalji. Samo je ideja stavljena na sto, svi su se složili, i sad treba da se razradi.

Još uvek se ne zna ko će biti novi bas gitarista proslavljene grupe. Poslednji koncert, sa Mišom u postavi, održan je neposredno pred pandemiju korone, 29. februara 2020. u Kranju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)