PREMINUO ČARLS GRODIN: Ostaće upamćen po ulogama u kultnim filmovima

Tanjug

18. 05. 2021. u 22:37

POZNATI američki glumac Čarls Grodin preminuo je danas u 87. godini u svom domu u Viltonu, u američkoj saveznoj državi Konektikat, javio je AP.

ПРЕМИНУО ЧАРЛС ГРОДИН: Остаће упамћен по улогама у култним филмовима

Foto: Printskrin

Grodin, poznat po ulogama u filmovima "Hartbrek Kid", u komičnom trileru sa Robertom de Nirom "Midnajt Ran" i komediji "Betoven" bio je i pozorišni glumac, ali i komentator na radiju i televiziji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ABC News (@abcnews)

Grodin se pojavljivao i u filmovima "Dejv", "Žena u crvenom", "Rozmarina beba" i "Nebo može da čeka", a igrao je u više od 50 filmova.

Iz prvog braka sa Džulijom Ferguson je dobio ćerku, komičarku Merion Grodin, a sa drugom suprugom Elisom Darvud je imao sina Nikolasa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

U POTPUNOM SAM ŠOKU... Dugogodišnji kolega Bojane Janković zatečen tragičnom vešću o njenoj smrti