UVEK SU NOSILE NJEGOVU FOTOGRAFIJU: Ovo su unuke Đorđa Maranovića, jedna je bila Mis Grčke (FOTO)

Novosti online

15. 05. 2021. u 18:35

LEGENDARNI pevač Đorđe Marjanović preminuo je danas, 15. maja od posledica virusa korona. Čuveni muzičar bio je priključen na respirator i lekari su se borili za njegov život prethodnih dana.

УВЕК СУ НОСИЛЕ ЊЕГОВУ ФОТОГРАФИЈУ: Ово су унуке Ђорђа Марановића, једна је била Мис Грчке (ФОТО)

Foto: N. Živanović

Đorđe Marjanović bio je jedna od najvećih pevačkih zvezda ikada na prostoru bivše Jugoslavije, a dve osobe koje će zauvek da ga nose u svojim srcima jesu njegove prelepe unuke. Đorđe je uvek isticao da su njegovi unuci njegova merna jedinica sreće.

One se zovu Ana i Tea Prelević. Njihov otac je nekadašnji košarkaš Branislav Bane Prelević, a njih dve su, pre svega, uspešne, obrazovane i lepe žene.

Ana Prelević je 2010. godina bila Mis Grčke. Danas radi kao TV voditeljka i model, a u Londonu je završila studije marketinga i komunikacije.

Bila je u vezi sa košarkašem Joanisom Papapetruom.

Znaju li vaši unuci koliko je slavan njihov deda?

– Postoji interesantna priča o tome. Kad su Ana i Tea bile na pripremama u Sankt Peterburgu sa grčkom reprezentacijom, iznenada im se promenio tretman. Razlog je bila fotografija koju su uvek nosile sa sobom, a na kojoj su bili njihovi “babuška i deduška”. Trener ju je video u svlačionici i pitao da li je to zaista Đorđe Marjanović i zašto one nose njegovu sliku.

Na odgovor da je to njihov deka, dobile su specijalne privilegije, rad sa najboljim trenerima i koreografima, poznanstva sa zvezdama leda Pluščenkom, Marijom Petrovom, Aleksandrom Tihonovim.

Što se tiče, Tee Prelević, živela je 11 godina u Londonu, Studirala je finansijsku ekonomiju, a karijeru je počela u čuvenoj modnoj firmi “Barberi”. Kako se navodi, ona je danas uspešna žena i vlasnica dve firme.

Ana i Tea su veoma bliske, a osnovale su modni brend ThePrelevic.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tea Prelevic (@teaprelevic)

(Objektiv)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna